Повезане вести

Не постоји суђење, не знам због чега прича да је теретим" Миша Гроф о споровима са Николином: Истина је само да ме она...

Не постоји суђење, не знам због чега прича да је теретим" Миша Гроф о споровима са Николином: Истина је само да ме она...

Курир 13.03.2024
Откако је Видоје Ристовић изненада преминуо његова удовица Николина Пишек и отац Миша Гроф не престају да воде медијски рат. Данас је водитељка објавила да је била на суду због спора који има везе са породичним односима, а тим… »
"Четири сата сам слушала идиотарије": Огласила се Николина Пишек након суђења са Мишом Грофом: "Немам снаге"

"Четири сата сам слушала идиотарије": Огласила се Николина Пишек након суђења са Мишом Грофом: "Немам снаге"

Блиц 13.03.2024
Водитељка Николина Пишек већ месецима води судски рат са Мишом Грофом, оцем свог покојног супруга. Иако је Миша недавно открио да је повукао све тужбе против Николине, те да га не занима шта ће она надаље радити са својим… »
Николина Пишек поново на суду: Миша Гроф тврдио да је повукао све тужбе, а њено ново оглашавање је све изненадило

Николина Пишек поново на суду: Миша Гроф тврдио да је повукао све тужбе, а њено ново оглашавање је све изненадило

Блиц 13.03.2024
Николина Пишек већ дуже време води јавни рат са својим свекрвом Мишом Грофом, а све је почело откако је њен супруг Видоје Ристовић преминуо. Иако је Миша Гроф за наш медиј недавно открио да је повукао све тужбе против Николине… »
Миша Гроф изјавио да је повукао тужбу а Николина опет на суду! Шок обрт након што је свекар рекао да неће гонити бившу снајку…

Миша Гроф изјавио да је повукао тужбу а Николина опет на суду! Шок обрт након што је свекар рекао да неће гонити бившу снајку…

Курир 13.03.2024
Бивши свекар Николине Пишек, Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф, наводно је повукао је све тужбе против водитељке. Како је истакао у оглашавању за домаће медије, против водитељке и бивше снајке не води никакав спор и… »

Вести дана »