Povezane vesti
"Imao sam tešku operaciju tumora, alkohol nikad nisam mogao da ostavim": Aleksandar Požgaj iskreno o porocima i najtežem…
Blic 13.03.2024
Diskvalifikovan učesnik rijalitija "Zadruga 7 Elita", Aleksandar Požgaj, operisao je tumor o čemu je sada govorio. Naime, kako je Požgaj istakao, sada je se u redu, a onda je otkrio da sa suprugom planira bebu. - Išao sam na preglede i što je… »
"Imao sam tešku operaciju tumora!" Aleksandar Požgaj iskreno o najtežem periodu: Alkohol nikad nisam mogao da ostavim...
Kurir 13.03.2024
Diskvalifikovan učesnik rijalitija "Zadruga 7 Elita", Aleksandar Požgaj, operisao je tumor o čemu je sada govorio. Naime, kako je Požgaj istakao, sada je se u redu, a onda je otkrio da sa suprugom planira bebu. - Išao sam na preglede i što je… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih
IDF: Jutros izveden još jedan talas vazdušnih napada na ciljeve Hezbolaha
Politika pre 1 satjoš 16 povezanih
Otac i sin u Kovinu teško povređeni kada je komšija pucao u njih, osumnjičeni uhapšen
RTV pre 51 minutajoš 16 povezanih
Opozicioni novinar dokusurio opoziciju: Vrlo malo ljudi je na njihovim protestima VIDEO
B92 pre 33 minutajoš 13 povezanih