Povezane vesti
Dva puta pokušao da se ubije NBA košarkaš Džon Vol
Politika 13.03.2024
Američki NBA košarkaš Džon Vol govorio je u jednom podkastu o tome da je u dva navrata stavljao pištolj na glavu. Vol je najveći problem imao sa povredama, u isto vreme se i njegova mama razbolela, potom i preminula. I sve je to bilo previše za… »
Prislonio sam pištolj na glavu, hteo sam da se ubijem! Šok ispovest poznatog košarkaša - otkrio svoju mračnu stranu
Mondo 13.03.2024
Džon Vol priznao je da je čak dva puta prislanjao sebi pištolj u glavu i da je razmišljao da oduzme sebi život... Džon Vol priznao je da je čak dva puta prislanjao sebi pištolj u glavu i da je razmišljao da oduzme sebi život... Džon Vol je kao… »
„Da nije bilo moje dece, izvršio bih samoubistvo – dva puta sam uperio pištolj u glavu“: NBA zvezda otkrila detalje…
Nova 13.03.2024
Džon Vol, nekada jedan od najboljih NBA košarkaša, prisetio se teških i mračnih trenutaka u životu, a dva puta je sebi hteo da oduzme život. Vol je bio gost podkasta koji vode bivši košarkaši Majamija Judonis Haslem i Majk Miler. „Znam taj… »
Vesti dana »
Poznat identitet žena stradalih u domu u vojki: Sumnja se da je uzrok požara ljudski faktor, oglasilo se Više javno tužilaštvo povodom tragedije
Kurir pre 2 satajoš 45 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
Novi trijumf zvezde: Crveno-beli na teškom gostovanju upisali 12. uzastopnu pobedu u Superligi Srbije!
Večernje novosti pre 25 minutajoš 18 povezanih