Povezane vesti

Dva puta pokušao da se ubije NBA košarkaš Džon Vol

Dva puta pokušao da se ubije NBA košarkaš Džon Vol

Politika 13.03.2024
Američki NBA košarkaš Džon Vol govorio je u jednom podkastu o tome da je u dva navrata stavljao pištolj na glavu. Vol je najveći problem imao sa povredama, u isto vreme se i njegova mama razbolela, potom i preminula. I sve je to bilo previše za… »
Prislonio sam pištolj na glavu, hteo sam da se ubijem! Šok ispovest poznatog košarkaša - otkrio svoju mračnu stranu

Prislonio sam pištolj na glavu, hteo sam da se ubijem! Šok ispovest poznatog košarkaša - otkrio svoju mračnu stranu

Mondo 13.03.2024
Džon Vol priznao je da je čak dva puta prislanjao sebi pištolj u glavu i da je razmišljao da oduzme sebi život... Džon Vol priznao je da je čak dva puta prislanjao sebi pištolj u glavu i da je razmišljao da oduzme sebi život... Džon Vol je kao… »
„Da nije bilo moje dece, izvršio bih samoubistvo – dva puta sam uperio pištolj u glavu“: NBA zvezda otkrila detalje…

„Da nije bilo moje dece, izvršio bih samoubistvo – dva puta sam uperio pištolj u glavu“: NBA zvezda otkrila detalje…

Nova 13.03.2024
Džon Vol, nekada jedan od najboljih NBA košarkaša, prisetio se teških i mračnih trenutaka u životu, a dva puta je sebi hteo da oduzme život. Vol je bio gost podkasta koji vode bivši košarkaši Majamija Judonis Haslem i Majk Miler. „Znam taj… »

Vesti dana »