Повезане вести

Два пута покушао да се убије НБА кошаркаш Џон Вол

Два пута покушао да се убије НБА кошаркаш Џон Вол

Политика 13.03.2024
Амерички НБА кошаркаш Џон Вол говорио је у једном подкасту о томе да је у два наврата стављао пиштољ на главу. Вол је највећи проблем имао са повредама, у исто време се и његова мама разболела, потом и преминула. И све је то… »
Прислонио сам пиштољ на главу, хтео сам да се убијем! Шок исповест познатог кошаркаша - открио своју мрачну страну

Прислонио сам пиштољ на главу, хтео сам да се убијем! Шок исповест познатог кошаркаша - открио своју мрачну страну

Мондо 13.03.2024
Џон Вол признао је да је чак два пута прислањао себи пиштољ у главу и да је размишљао да одузме себи живот... Џон Вол признао је да је чак два пута прислањао себи пиштољ у главу и да је размишљао да одузме себи живот… »
„Да није било моје деце, извршио бих самоубиство – два пута сам уперио пиштољ у главу“: НБА звезда открила детаље…

„Да није било моје деце, извршио бих самоубиство – два пута сам уперио пиштољ у главу“: НБА звезда открила детаље…

Нова 13.03.2024
Џон Вол, некада један од најбољих НБА кошаркаша, присетио се тешких и мрачних тренутака у животу, а два пута је себи хтео да одузме живот. Вол је био гост подкаста који воде бивши кошаркаши Мајамија Јудонис Хаслем и Мајк Милер… »

Вести дана »