Повезане вести
Два пута покушао да се убије НБА кошаркаш Џон Вол
Политика 13.03.2024
Амерички НБА кошаркаш Џон Вол говорио је у једном подкасту о томе да је у два наврата стављао пиштољ на главу. Вол је највећи проблем имао са повредама, у исто време се и његова мама разболела, потом и преминула. И све је то… »
Прислонио сам пиштољ на главу, хтео сам да се убијем! Шок исповест познатог кошаркаша - открио своју мрачну страну
Мондо 13.03.2024
Џон Вол признао је да је чак два пута прислањао себи пиштољ у главу и да је размишљао да одузме себи живот... Џон Вол признао је да је чак два пута прислањао себи пиштољ у главу и да је размишљао да одузме себи живот… »
„Да није било моје деце, извршио бих самоубиство – два пута сам уперио пиштољ у главу“: НБА звезда открила детаље…
Нова 13.03.2024
Џон Вол, некада један од најбољих НБА кошаркаша, присетио се тешких и мрачних тренутака у животу, а два пута је себи хтео да одузме живот. Вол је био гост подкаста који воде бивши кошаркаши Мајамија Јудонис Хаслем и Мајк Милер… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026; Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
РТВ пре 27 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 2 минутајош 19 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Осим онлајн платформи, објекти се могу легализовати и у сеоским МЗ ФОТО
Б92 пре 47 минутајош 30 повезаних
Лазаревић: Од данас у функцији Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима
РТВ пре 2 сатајош 15 повезаних