Povezane vesti
Rekorder Micić i Pokuševski zablistali i "ukrotili" Grizlije: Srpski Šarlot razbio Memfis
Telegraf 14.03.2024
Srpski tandem u Šarlotu igra sve bolje. Košarkaši Šarlot Hornetsa pobedili su na gostovanju Memfis 110:98, a odlične partije prikazali su srpski košarkaši Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski. Micić je potpuno preuzeo organizaaciju napada oddolaska u tim… »
Košarkaši Partizana izgubili od Barselone u Evroligi
Radio sto plus 14.03.2024
Partizan je predvodio Aleksa Avramović sa 27 poena, uz šut za tri poena 4/8. Zek Ledej postigao je 16 poena i imao je šest skokova, Džejms Naneli dodao je sedam poena, a Kevin Panter i Frenk Kaminski po šest poena. U ekipi Barselone Nikolas Laprovitola… »
Denver bolji od Majamija, rekord karijere Micića u pobedi Šarlota
Radio sto plus 14.03.2024
Aktuelne šampione NBA lige su do 46. pobede od početka sezone vodili Majkl Porter sa 25, Aron Gordon sa 16 i Džamal Marej sa 15 poena. Srpski centar Nikola Jokić je pobedi doprineo sa 12 poena, 14 skokova i šest asistencija. U redovima Majamija, koji je… »
Vasa pokazao Amerikancima kako on igra košarku: Rekord NBA karijere, pomogao i Pokuševski!
Mondo 14.03.2024
Srpski košarkaš Vasilije Micić još jednom pokazao da je selidba u Šarlot pravi potez za karijeru. Srpski košarkaš Vasilije Micić još jednom pokazao da je selidba u Šarlot pravi potez za karijeru. Košarkaši Šarlota savladali su Memfis (110:98), a srpski… »
Micić posle rekorda karijere: "Igrao sam svoju igru, to sam ja..."
Telegraf 14.03.2024
Micić je upisao 25 poena u pobedi svog tima. Košarkaši Šarlot Hornetsa pobedili su na gostovanju Memfis 110:98, a odličnu partiju prikazao je srpski košarkaš Vasilije Micić. Micić je potpuno preuzeo organizaaciju napada oddolaska u tim i stekao je veliko… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde, podrška uhapšenom studentu - završena blokada raskrsnice ispred Vlade Srbije
RTS pre 53 minutajoš 23 povezane

Srbija planira novo gasno skladište dok Evropa razmatra zabranu ruskog gasa
Serbian News Media pre 33 minutajoš 21 povezana

Srbija osvojila prvo mesto u grupi i spremna za četvrtfinale Svetskog prvenstva u basketu 3x3
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 28 povezanih

Studenti objavili da će protest Vidimo se na Vidovdan početi u subotu u 18, na Trgu Slavija
Beta pre 3 satajoš 21 povezana