Повезане вести
Рекордер Мицић и Покушевски заблистали и "укротили" Гризлије: Српски Шарлот разбио Мемфис
Телеграф 14.03.2024
Српски тандем у Шарлоту игра све боље. Кошаркаши Шарлот Хорнетса победили су на гостовању Мемфис 110:98, а одличне партије приказали су српски кошаркаши Василије Мицић и Алексеј Покушевски. Мицић је потпуно преузео… »
Кошаркаши Партизана изгубили од Барселоне у Евролиги
Радио сто плус 14.03.2024
Партизан је предводио Алекса Аврамовић са 27 поена, уз шут за три поена 4/8. Зек Ледеј постигао је 16 поена и имао је шест скокова, Џејмс Нанели додао је седам поена, а Кевин Пантер и Френк Камински по шест поена. У екипи… »
Денвер бољи од Мајамија, рекорд каријере Мицића у победи Шарлота
Радио сто плус 14.03.2024
Актуелне шампионе НБА лиге су до 46. победе од почетка сезоне водили Мајкл Портер са 25, Арон Гордон са 16 и Џамал Мареј са 15 поена. Српски центар Никола Јокић је победи допринео са 12 поена, 14 скокова и шест асистенција. У… »
Васа показао Американцима како он игра кошарку: Рекорд НБА каријере, помогао и Покушевски!
Мондо 14.03.2024
Српски кошаркаш Василије Мицић још једном показао да је селидба у Шарлот прави потез за каријеру. Српски кошаркаш Василије Мицић још једном показао да је селидба у Шарлот прави потез за каријеру. Кошаркаши Шарлота савладали су… »
Мицић после рекорда каријере: "Играо сам своју игру, то сам ја..."
Телеграф 14.03.2024
Мицић је уписао 25 поена у победи свог тима. Кошаркаши Шарлот Хорнетса победили су на гостовању Мемфис 110:98, а одличну партију приказао је српски кошаркаш Василије Мицић. Мицић је потпуно преузео организаацију напада оддоласка… »
Вести дана »
Нови Сад: Уклоњен аутобус Миломира Јаћимовића, вишесатни сукоби грађана и полиције
Бета пре 45 минутајош 151 повезана
Трамп подржава закон о санкцијама за земље које послују са Русијом са царинама до 500%
Наслови.аи пре 9 сатијош 25 повезаних
Весић саслушан у Тужилаштву за организовани криминал: Изнео одбрану, одбио да одговара на питања тужиоца
НИН пре 1 сатјош 42 повезане