Povezane vesti

Srušio se helikopter u Rusiji, najmanje dvoje mrtvih

Srušio se helikopter u Rusiji, najmanje dvoje mrtvih

Politika 14.03.2024
Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks. "Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti. Srušio… »
Srušio se Helikopter: Mi-8 u Rusiji Najmanje dve osobe poginule

Srušio se Helikopter: Mi-8 u Rusiji Najmanje dve osobe poginule

Blic 14.03.2024
Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks. - Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti… »
Užasan pad helikoptera: U Rusiji se srušio Mi-8 koji je prevozio 20 putnika, ima mrtvih

Užasan pad helikoptera: U Rusiji se srušio Mi-8 koji je prevozio 20 putnika, ima mrtvih

Kurir 14.03.2024
Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u padu helikoptera u ruskoj Dalekoistočnoj Magadanskoj oblasti, saopštila je ruska agencija za vazdušni saobraćaj. "Prema preliminarnim podacima, helikopter, koji je bio na putu od rudnika zlata Kvarcevi ka… »
Srušio se helikopter Mi-8 u Rusiji, koji je prevozio 20 radnika: Poginule najmanje dve osobe

Srušio se helikopter Mi-8 u Rusiji, koji je prevozio 20 radnika: Poginule najmanje dve osobe

Euronews 14.03.2024
Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks. "Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti. Srušio… »
Srušio se helikopter Mi-8 u Rusiji, u kom je bilo 20 putnika: Ima poginulih

Srušio se helikopter Mi-8 u Rusiji, u kom je bilo 20 putnika: Ima poginulih

Telegraf 14.03.2024
Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti. Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks… »

Vesti dana »