Povezane vesti
Srušio se helikopter u Rusiji, najmanje dvoje mrtvih
Politika 14.03.2024
Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks. "Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti. Srušio… »
Užasan pad helikoptera: U Rusiji se srušio Mi-8 koji je prevozio 20 putnika, ima mrtvih
Kurir 14.03.2024
Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u padu helikoptera u ruskoj Dalekoistočnoj Magadanskoj oblasti, saopštila je ruska agencija za vazdušni saobraćaj. "Prema preliminarnim podacima, helikopter, koji je bio na putu od rudnika zlata Kvarcevi ka… »
Srušio se helikopter Mi-8 u Rusiji, koji je prevozio 20 radnika: Poginule najmanje dve osobe
Euronews 14.03.2024
Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks. "Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti. Srušio… »
Srušio se helikopter Mi-8 u Rusiji, u kom je bilo 20 putnika: Ima poginulih
Telegraf 14.03.2024
Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti. Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks… »
Vesti dana »

Darko Lazić i supruga pušteni kući nakon saobraćajne nesreće
Vesti online pre 54 minutajoš 75 povezanih

Danas promenljivo oblačno i relativno toplo, mestimično s kišom
Vesti online pre 1 satjoš 25 povezanih

Đurić i Lavrov u UN: Potvrđena posvećenost jačanju saradnje i ruskoj podršci teritorijalnom integritetu Srbije
Serbian News Media pre 54 minutajoš 20 povezanih

Fantastične scene pred početak utakmice! Malo ko je primetio šta su uradili fudbaleri Crvene zvezde tokom pljuska
Kurir pre 4 minutajoš 45 povezanih

Tramp traži da UN istraže sabotažu - tehničke probleme koje je imao
Novi magazin pre 29 minutajoš 13 povezanih