Povezane vesti
Srušio se helikopter u Rusiji, najmanje dvoje mrtvih
Politika 14.03.2024
Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks. "Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti. Srušio… »
Srušio se Helikopter: Mi-8 u Rusiji Najmanje dve osobe poginule
Blic 14.03.2024
Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks. - Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti… »
Užasan pad helikoptera: U Rusiji se srušio Mi-8 koji je prevozio 20 putnika, ima mrtvih
Kurir 14.03.2024
Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u padu helikoptera u ruskoj Dalekoistočnoj Magadanskoj oblasti, saopštila je ruska agencija za vazdušni saobraćaj. "Prema preliminarnim podacima, helikopter, koji je bio na putu od rudnika zlata Kvarcevi ka… »
Srušio se helikopter Mi-8 u Rusiji, koji je prevozio 20 radnika: Poginule najmanje dve osobe
Euronews 14.03.2024
Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks. "Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti. Srušio… »
Srušio se helikopter Mi-8 u Rusiji, u kom je bilo 20 putnika: Ima poginulih
Telegraf 14.03.2024
Helikopter Mi-8 je prevozio 20 radnika iz jednog od rudnika u Magadanskoj oblasti. Najmanje dve osobe su poginule, kada se jutros ruski helikopter Mi-8 sa radnicima srušio u Magadanskoj oblasti, saopštile su iz hitne službe, prenosi Interfaks… »
Vesti dana »
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
Novi magazin pre 6 satijoš 32 povezane
Za sanaciju Gradske kuće u Novom Sadu 120 miliona dinara! Odluka donesena na današnjoj sednici Pokrajinske vlade
Kurir pre 3 satajoš 15 povezanih
Tužilaštvo ispitalo 66 osoba, danas saslušanje još pet zbog nesreće u Novom Sadu
Politika pre 36 minutajoš 31 povezana
Poznati ruski kuvar pronađen mrtav u Beogradu: Kritikovao Putina, ukinuta mu emisija koju je radio 11 godina
NIN pre 7 minutajoš 30 povezanih
Tabaković očekuje sniženje neopravdano podignutih cena: Ne bih volela da se trgovci inate sa Vladom i prazne rafove
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih