Povezane vesti
Au, kakav frajer je brat andreane Čekić: Devojke lude za njim, u braku je sa fatalnom plavušom - Evo kako izgleda
Blic 14.03.2024
Pevačica Andreana Čekić retko eksponira svoju porodicu u medijima, a svojevremeno je pokazala kako joj izgleda brat i mnogi se slažu da je opasan frajer. Naime, Andrea je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je na svom Instagram profilu objavila… »
Pisalo se da je nizak, debeo i star, a evo šta je istina: Topalkova ćerka konačno pokazala muža (foto)
Svet & Skandal 14.03.2024
Ćerka Milana Topalovića Topalka progovorila o mužu Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka pažnju javnsti privukla je svojim atraktivnim izgledom, a potom i vezama sa nekoliko poznatih ličnosti. Međutim, otkad je uplovila u brak sa biznismenom… »
"Žao mi je što moj muž neće..." Helena javno progovorila o suprugu i otkrila njegov najveći strah: Mislim da...
Kurir 14.03.2024
Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović i njen suprug Dragan Aleksić, venčali su se u septembru 2021. godine, a nedavno su se ostvarili kao roditelji. Dragan ne voli da se eksponira na društvenim mrežama, što nije slučaj kod Helene koja… »
Vesti dana »
Uživo Samit EU-Zapadni Balkan u Tivtu Vučić: Srbija je na putu ka EU, to je naš strateški cilj (foto/video)
Euronews pre 18 minutajoš 97 povezanih
(Foto) ovo je novo mesto gde stoji Pojas Presvete Bogorodice: Ima posebno postolje, evo šta vernici treba koji dolaze treba da znaju
Blic pre 18 minutajoš 31 povezana
Pokolj na Azovskom moru, dron spržio teretnjake! Poginulo pet Azerbejdžanaca, Rusija okrivila ovu državu za napad: Pogledajte jezive posledice udara (video)
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
KoSSev: Gradonačelnik Severne Mitrovice i Predsedavajući SO se terete za vandalizam
N1 Info pre 18 minutajoš 22 povezane