Povezane vesti

„Živeo je kao biljka, a sa njim je umro i deo mene“: Indi i Edita doživele su veliku porodičnu tragediju

„Živeo je kao biljka, a sa njim je umro i deo mene“: Indi i Edita doživele su veliku porodičnu tragediju

Nova 14.03.2024
Edita i Indi Aradinović imale su brata Semira, koji je imao Daunov sindrom i preminuo je pre 12 godina u 21. godini života. Indi je jednom prilikom progovorila o ovoj bolnoj temi. „Moj brat je godinama živeo kao biljka, bio je stariji od mene. Nije… »
"Nije umeo da jede, da hoda, nekad je bio nasilan": Edita i Indi doživele su veliku porodičnu tragediju, njihov brat je umro…

"Nije umeo da jede, da hoda, nekad je bio nasilan": Edita i Indi doživele su veliku porodičnu tragediju, njihov brat je umro…

Blic 14.03.2024
Pevačice Edita i Indira Indi Aradinović doživele su veliku porodičnu tragediju kada je njihov brat Semr, koji je imao Daunov sindrom, preminuo u 21. godini. One su izgubile brata pre više od 10 godina, a Edita je to otkrila pre nekoliko godina kada… »
Tragedija u porodici je zauvek promenila život Edite i Indi: "Godinama je živeo kao biljka, umeo je da bude nasilan..."

Tragedija u porodici je zauvek promenila život Edite i Indi: "Godinama je živeo kao biljka, umeo je da bude nasilan..."

Kurir 14.03.2024
Pevačice Edita i Indi Aradinović preživele su veliku porodičnu tragediju, što je Edita otkrila javnosti kada je pobedila u šouu "Tvoje lice zvuči poznato” i novac od trijumfa poklonila deci sa Daunovim sindromom. Njihov brat Semir, koji je imao… »
"Umeo je da bude nasilan, godinama je živeo kao biljka!" Porodicu Edite i Indi je obeležila teška porodična tragedija

"Umeo je da bude nasilan, godinama je živeo kao biljka!" Porodicu Edite i Indi je obeležila teška porodična tragedija

Mondo 14.03.2024
Edita i Indi Aradinović imale su brata Semira koji je preminuo u 21. godini. Edita i Indi Aradinović imale su brata Semira koji je preminuo u 21. godini. Pevačice Edita i Indi Aradinović preživele su veliku porodičnu tragediju, što je Edita otkrila… »

Vesti dana »