Повезане вести

Миличић о легендарној конференцији Жељка Обрадовића: "Све је, само то није!"

Миличић о легендарној конференцији Жељка Обрадовића: "Све је, само то није!"

Спортске.нет 14.03.2024
Један од најконтроверзнијих бивших кошаркаша у нашој земљи и шире Дарко Миличић био је гост јубиларног 100. издања подкаста "Јао Миле" и у њему говорио на многобројне теме. Једна од њих била је и чувена конференција тадашњег… »
Миличић оплео по жељку обрадовићу: „Не можеш да сносиш одговорност, а све пребациш на играче“

Миличић оплео по жељку обрадовићу: „Не можеш да сносиш одговорност, а све пребациш на играче“

Хот спорт 14.03.2024
Славни кошаркаш је искритиковао легенду Дарко Миличић, некадашњи НБА играч чије име се не може изоставити када се говори о српској кошарци, недавно је био гост у подкасту „Јао Миле“, где је отворено разговарао о својој каријери… »
Дарко Миличић пецнуо Жељка Обрадовића: "Оно је све само није легендарно!"

Дарко Миличић пецнуо Жељка Обрадовића: "Оно је све само није легендарно!"

Мондо 14.03.2024
Током подкаста Милета Илића бивши кошаркаш Дарко Миличић открио шта замера Жељку Обрадовићу. Током подкаста Милета Илића бивши кошаркаш Дарко Миличић открио шта замера Жељку Обрадовићу. Некадашњи српски кошаркаш Дарко Миличић… »
Боже опрости што сам вређао децу! Дарко Миличић: Све сам исповедио, али то никада

Боже опрости што сам вређао децу! Дарко Миличић: Све сам исповедио, али то никада

Мондо 14.03.2024
Некадашњи српски кошаркаш говорио о најтамнијој епизоди своје каријере. Некадашњи српски кошаркаш говорио о најтамнијој епизоди своје каријере. Бивши српски НБА кошаркаш Дарко Миличић каже да се каје зато што је 2007. на… »
Дарко Миличић осуо жестоку паљбу по жељку обрадовићу: Ни мени нису криви Леброн и Кармело, ја сам био будала!

Дарко Миличић осуо жестоку паљбу по жељку обрадовићу: Ни мени нису криви Леброн и Кармело, ја сам био будала!

Курир 14.03.2024
Бивши кошаркаш Дарко Миличић у свом препознатљивом стилу, отворено и без увијања, говорио је о чувеном дебаклу наше репрезентације на Европском првенству 2005. године и бурној конференцији тадашњег селектора Жељка Обрадовића… »
Миличић оштро о Жељку Обрадовићу: "Поштујем га, али не можеш да сносиш одговорност, а све пребациш на играче"

Миличић оштро о Жељку Обрадовићу: "Поштујем га, али не можеш да сносиш одговорност, а све пребациш на играче"

Телеграф 14.03.2024
Бивши српски кошаркаш није имао баш речи хвале о легендарном тренеру. Када је реч о српској кошарци и српским кошаркашима, име Дарка Миличића једноставно не може да прође заборављено. Човек који је изабран са 2. позиције на НБА… »
"Замисли кад играм да набодем некога" Миличић открио због чега није желео да дође у Звезду - његов одговор ће многе насмејати!…

"Замисли кад играм да набодем некога" Миличић открио због чега није желео да дође у Звезду - његов одговор ће многе насмејати!…

Курир 14.03.2024
Прослављени српски кошаркаш Дарко Миличић открио је због чега није желео да се из НБА лиге врати у Црвену звезду, иако су га већ тада многи видели у црвено-белом дресу. Дарко је гостовао у подкасту "Јао Миле" и том приликом… »

Вести дана »