Povezane vesti
"Kad sam saznala za moje stanje bilo me je sramota..." Marija Mikić o 3 spontana pobačaja koja je imala
Telegraf 14.03.2024
Mariji se trudnoći završavala prerano, jer kiseonik nije uspevao da dođe do ploda. Kada je saznala da ima trombofiliju, krenula je sa terapijom i dobila prvo dete. Pevačica Marija Mikić mukotrpnom borbom dobila je ćerku Đurđu i sina Miliju sa… »
"Bilo me je sramota da pričam o svojoj bolesti": Pevačica imala tri spontana pobačaja pre nego što je dobila dve bebe…
Blic 14.03.2024
Pevačica Marija Mikić dugo je pokušavala da ostane u drugom stanju, a onda je sa svojim suprugom dobila je dvoje dece - sina i ćerku. Ona je imala tri spontana pobačaja nakon kojih je došla ćerka Đurđa, a posle nekoliko nedelja od prvog porođaja… »
"Bila sam u depresiji" Marija Mikić imala tri spontana pobačaja pre nego što je dobila dve bebe: Bilo me je sramota...
Kurir 14.03.2024
Marija Mikić dugo je pokušavala da ostane u drugom stanju, a onda je sa svojim suprugom dobila je dvoje dece - sina i ćerku. Ona je imala tri spontana pobačaja nakon kojih je došla ćerka Đurđa, a posle nekoliko nedelja od prvog porođaja saznala… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 3 satajoš 25 povezanih
Određen pritvor jednoj od uhapšenih povodom nesreće u Novom Sadu
Politika pre 1 satjoš 139 povezanih
Goran Ješić za Insajder: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih
Zvaničnici upućuju saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme
Euronews pre 1 satjoš 101 povezana