Povezane vesti

"Kad sam saznala za moje stanje bilo me je sramota..." Marija Mikić o 3 spontana pobačaja koja je imala

"Kad sam saznala za moje stanje bilo me je sramota..." Marija Mikić o 3 spontana pobačaja koja je imala

Telegraf 14.03.2024
Mariji se trudnoći završavala prerano, jer kiseonik nije uspevao da dođe do ploda. Kada je saznala da ima trombofiliju, krenula je sa terapijom i dobila prvo dete. Pevačica Marija Mikić mukotrpnom borbom dobila je ćerku Đurđu i sina Miliju sa… »
"Bilo me je sramota da pričam o svojoj bolesti": Pevačica imala tri spontana pobačaja pre nego što je dobila dve bebe…

"Bilo me je sramota da pričam o svojoj bolesti": Pevačica imala tri spontana pobačaja pre nego što je dobila dve bebe…

Blic 14.03.2024
Pevačica Marija Mikić dugo je pokušavala da ostane u drugom stanju, a onda je sa svojim suprugom dobila je dvoje dece - sina i ćerku. Ona je imala tri spontana pobačaja nakon kojih je došla ćerka Đurđa, a posle nekoliko nedelja od prvog porođaja… »
"Bila sam u depresiji" Marija Mikić imala tri spontana pobačaja pre nego što je dobila dve bebe: Bilo me je sramota...

"Bila sam u depresiji" Marija Mikić imala tri spontana pobačaja pre nego što je dobila dve bebe: Bilo me je sramota...

Kurir 14.03.2024
Marija Mikić dugo je pokušavala da ostane u drugom stanju, a onda je sa svojim suprugom dobila je dvoje dece - sina i ćerku. Ona je imala tri spontana pobačaja nakon kojih je došla ćerka Đurđa, a posle nekoliko nedelja od prvog porođaja saznala… »

Vesti dana »