Povezane vesti
"Kad sam saznala za moje stanje bilo me je sramota..." Marija Mikić o 3 spontana pobačaja koja je imala
Telegraf 14.03.2024
Mariji se trudnoći završavala prerano, jer kiseonik nije uspevao da dođe do ploda. Kada je saznala da ima trombofiliju, krenula je sa terapijom i dobila prvo dete. Pevačica Marija Mikić mukotrpnom borbom dobila je ćerku Đurđu i sina Miliju sa svojim… »
"Bila sam u depresiji" Marija Mikić imala tri spontana pobačaja pre nego što je dobila dve bebe: Bilo me je sramota...
Kurir 14.03.2024
Marija Mikić dugo je pokušavala da ostane u drugom stanju, a onda je sa svojim suprugom dobila je dvoje dece - sina i ćerku. Ona je imala tri spontana pobačaja nakon kojih je došla ćerka Đurđa, a posle nekoliko nedelja od prvog porođaja saznala je da je… »
Vesti dana »
Epilog tuče maloletnika u Smederevu: Dvojica povređena, trojica privedena
Nova pre 31 minutajoš 36 povezanih
Šta su zapravo prelevmani za mleko? Država ponovo uvodi zaštitne takse: Evo kako će ova mera zaštititi domaće farmere
Blic pre 32 minutajoš 28 povezanih
Operativni tim sa predstavnicima EK; Apostolović: Razmena mišljenja o preseku stanja u pregovorima
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih
Dizel i benzin do 27. februara skuplji za po dva dinara po litru
RTV Novi Pazar pre 21 minutajoš 25 povezanih
Nagrada kao dokaz da radite pošteno i iskreno: Snežana Đurišić o odlikovanju Sretenjskim ordenom i Zlatnoj medalji za zasluge (foto)
Večernje novosti pre 41 minutajoš 27 povezanih