Povezane vesti
"Rekli su mi da mogu da mi daju sve": Ljutovac za NIN o ponudi SNS da pređe u njihove redove u Beogradu
NIN 14.03.2024
Odbornik Skupštine grada Beograda i kandidat koalicije "Srbije protiv nasilja" na decembarskim izborima, Milan Ljutovac govorio je za NIN o ponudi Srpske napredne stranke da pređe u njihove gradske redove i da ih podrži u formiranju vlasti u Beogradu… »
„Nepotkupljivi dečko iz predgrađa“: Ko je Milan Ljutovac, odbornik koji je odbio Šapića?
Danas 14.03.2024
Milan Ljutovac, u dva saziva odbornik u Skupštini grada Beograda, javno je otkrio da su mu naprednjaci, na Šapićevu inicijativu, nudili više stotina hiljada evra i različite projekte kako bi preleteo. Ali Milan Ljutovac nije želeo da bude Aleksandar… »
Odbio ponudu da priđe SNS-u: Nuđene mi stotine hiljada evra da bi se formirala vlast u Beogradu
N1 Info 14.03.2024
Milan Ljutovac, odbornik sa liste Srbija protiv nasilja u Skupštini Grada Beograda, odbio je ponudu Srpske napredne stranke da im se pridruži i tako omogući formiranje većine u Beogradu. Ljutovac je za N1 ispričao da je ponuda stigla iz vrha SNS u… »
Tvrdi da je odbio ponudu da priđe SNS-u: Nuđene stotine hiljada evra da bi se formirala vlast u Beogradu
Novi magazin 14.03.2024
Milan Ljutovac, odbornik sa liste Srbija protiv nasilja u Skupštini Grada Beograda, odbio je ponudu Srpske napredne stranke da im se pridruži i tako omogući formiranje većine u Beogradu. Ljutovac je za N1 ispričao da je ponuda stigla iz vrha SNS u… »
Milan Ljutovac: Iz kabineta Šapića su mi nudili stotine hiljada evra da podržim SNS u Beogradu
Beta 14.03.2024
Dosadašnji odbornik u Skupštini grada Beograda i kandidat "Srbija protiv nasilja" na decembarskim izborima Milan Ljutovac izjavio je da su mu nuđene stotine hiljada evra da prodrži Srpsku naprednu stranku (SNS) i Aleksandra Šapića čime bi obezbedio… »
Ljutovac (SPN): Iz kabineta Šapića su mi nudili stotine hiljada evra da podržim SNS u Beogradu
NIN 14.03.2024
Dosadašnji odbornik u Skupštini grada Beograda i kandidat "Srbija protiv nasilja" na decembarskim izborima Milan Ljutovac izjavio je da su mu nuđene stotine hiljada evra da prodrži Srpsku naprednu stranku (SNS) i Aleksandra Šapića čime bi obezbedio… »
Vesti dana »

SAD: Objavljen snimak mogućeg osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka
RTV pre 29 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 49 minutajoš 14 povezanih

Masovni napad Ukrajine na Rusiju! Na udaru Moskva i Sankt Peterburg! Zgrade u plamenu, niko nije spavao! Pogođeni ključni objekti (foto/video)
Kurir pre 4 minutajoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana