Povezane vesti
Đoković ne igra u Majamiju
Telegraf 14.03.2024
Pomalo i neočekivane vesti. Najbolji svetski teniser Novak Đoković neće igrati masters u Majamiju, saznaje "Sport Klub." Đoković je posle ranog ispadanja u Indijan Velsu "tražio" nekoliko dana da razmisli, te je odlučio da ipak ne nastavi… »
Srpski teniser Novak Đoković neće igrati na mastersu u Majamiju
IndeksOnline 14.03.2024
MAJAMI – Srpski teniser Novak Đoković neće igrati na mastersu u Majamiju koji je na programu od 20. do 31. marta. Kako je saopštio portal “Sport klub” Đoković je odlučio da odustane od drugog mastersa na tvrdoj podlozi u Sjedinjenim… »
Mama, izneverio sam sebe - Emotivna i bolna ispovest Novaka Đokovića: Plakao sam, a ona me je tešila! Mislio sam da je kraj!
Kurir 14.03.2024
Najbolji teniser u istoriji belog sporta, Novak Đoković, otvorio je dušu i progovorio o najbolnijem periodu u karijeri. Pre sedam godina Novak je bio u ozbiljnoj krizi. Povreda lakta mu je zadavala ozbiljne probleme, pokušavao je da je leči na… »
Bolna ispovest Novaka Đokovića: "Plakao sam posle operacije, mama me tešila... Mislio sam da je to kraj!"
Telegraf 14.03.2024
Ovo su detalji koje verovatno niko nij eznao, a Novak ih je podelio. Srpski teniser Novak Đoković je u poslednjim godinama uspeo da zaradi titulu "GOAT-a", odnosno, najboljeg ikada koji je zaigrao ovaj sport, a sve zbog toga jer je uspeo da se vrati… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 18 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 37 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 43 minutajoš 17 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih