Повезане вести
Ђоковић не игра у Мајамију
Телеграф 14.03.2024
Помало и неочекиване вести. Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић неће играти мастерс у Мајамију, сазнаје "Спорт Клуб." Ђоковић је после раног испадања у Индијан Велсу "тражио" неколико дана да размисли, те је одлучио да ипак… »
Српски тенисер Новак Ђоковић неће играти на мастерсу у Мајамију
ИндексОнлине 14.03.2024
МАЈАМИ – Српски тенисер Новак Ђоковић неће играти на мастерсу у Мајамију који је на програму од 20. до 31. марта. Како је саопштио портал “Спорт клуб” Ђоковић је одлучио да одустане од другог мастерса на тврдој подлози у… »
Мама, изневерио сам себе - Емотивна и болна исповест Новака Ђоковића: Плакао сам, а она ме је тешила! Мислио сам да је крај!
Курир 14.03.2024
Најбољи тенисер у историји белог спорта, Новак Ђоковић, отворио је душу и проговорио о најболнијем периоду у каријери. Пре седам година Новак је био у озбиљној кризи. Повреда лакта му је задавала озбиљне проблеме, покушавао је… »
Болна исповест Новака Ђоковића: "Плакао сам после операције, мама ме тешила... Мислио сам да је то крај!"
Телеграф 14.03.2024
Ово су детаљи које вероватно нико ниј езнао, а Новак их је поделио. Српски тенисер Новак Ђоковић је у последњим годинама успео да заради титулу "ГОАТ-а", односно, најбољег икада који је заиграо овај спорт, а све због тога јер… »
Вести дана »
(Фото) Анис убио Алдину јер га је: Оставила?! Нови детаљи стравичног злочина у Мостару: Константно јој претио, а онда је упуцао када је кренула на фитнес
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Временска прогноза за понедељак, 17. новембар: Данас облачно, топло и ветровито, понегде са кишом
Бета пре 1 сатјош 1 повезана
Страшни Харден умало режирао сензацију у "ТД Гардену", Богдан се наиграо
Спортске.нет пре 2 сатајош 1 повезана
Немачка отказала аукцију предмета Холокауста: Интервенција Пољске спречила бруку невиђених размера
Курир пре 13 минутајош 1 повезана