Povezane vesti
„Procvetao sam posle razvoda“: Naš pevač uživa u momačkom životu
Nova 14.03.2024
Pevač Bane Mojićević, 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je nedavno progovorio o bračnom brodolomu. „To što sam… »
"Džaba mi što sam bio veran": Pevač napustio ženu i decu, krio od svih krah braka, a onda šokirao: "Da sam znao da će mi biti…
Blic 14.03.2024
Pevač Bane Mojićević, 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je nedavno progovorio o bračnom brodolomu. - To što… »
"Procvetao sam posle razvoda!" Bane Mojićević uživa u momačkom životu: Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih to uradio!…
Kurir 14.03.2024
Pevač Bane Mojićević, 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je nedavno progovorio o bračnom brodolomu. - To što… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Oboren temperaturni rekord! Jul u Turskoj najtopliji u poslednjih 55 godina: Izmerena temperatura od 50,5 stepeni Celzijusa
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana