Povezane vesti
„Procvetao sam posle razvoda“: Naš pevač uživa u momačkom životu
Nova 14.03.2024
Pevač Bane Mojićević, 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je nedavno progovorio o bračnom brodolomu. „To što sam… »
"Džaba mi što sam bio veran": Pevač napustio ženu i decu, krio od svih krah braka, a onda šokirao: "Da sam znao da će mi biti…
Blic 14.03.2024
Pevač Bane Mojićević, 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je nedavno progovorio o bračnom brodolomu. - To što… »
"Procvetao sam posle razvoda!" Bane Mojićević uživa u momačkom životu: Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih to uradio!…
Kurir 14.03.2024
Pevač Bane Mojićević, 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je nedavno progovorio o bračnom brodolomu. - To što… »
Vesti dana »

Zelenski razgovarao sa Trampom nakon posete američkog izaslanika Moskvi
Beta pre 18 minutajoš 74 povezane

Krunićev najvažniji gol u Zvezdi, za Ligu šampiona: Sve je lakše kada je tu moćni Šerif Endiaje
Mondo pre 27 minutajoš 45 povezanih

Dodik najavio referendum: "Nemam nameru da odlazim - ni iz RS, ni sa funkcije"
Blic pre 2 minutajoš 179 povezanih

„Nadam se da ću uskoro biti sa vama na slobodi, pumpaj!“: Luka Stefanović se iz kućnog pritvora obratio Kragujevčanima
Nova pre 52 minutajoš 17 povezanih