Povezane vesti
„Procvetao sam posle razvoda“: Naš pevač uživa u momačkom životu
Nova 14.03.2024
Pevač Bane Mojićević, 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je nedavno progovorio o bračnom brodolomu… »
"Džaba mi što sam bio veran": Pevač napustio ženu i decu, krio od svih krah braka, a onda šokirao: "Da sam znao da će mi…
Blic 14.03.2024
Pevač Bane Mojićević, 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je nedavno progovorio o bračnom brodolomu. -… »
"Procvetao sam posle razvoda!" Bane Mojićević uživa u momačkom životu: Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih to…
Kurir 14.03.2024
Pevač Bane Mojićević, 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Njih dvoje par godina pre zvaničnog razvoda su se rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je nedavno progovorio o bračnom brodolomu. -… »
Vesti dana »

Narodni pokret Srbije: Da EK povuče odluku o projektu Jadar u Srbiji kao strateškom
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih

Jadar među 13 strateških projekata EU sa kritičnim mineralima
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 48 povezanih

Vučić nakon sastanka sa MMF-om: Obavestio sam ih o događajima koji su uticali na usporavanje privrednog rasta
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih

Uhapšen muškarac koji je na koncertu u Futogu gađao okupljene kesama napunjenim farbom
Nova pre 6 satijoš 17 povezanih