Povezane vesti
Izbori u Rusiji: Kontrolisano glasanje koje će Putinu doneti peti mandat
Južne vesti 14.03.2024
BBC Ulična umetnost Vladimira Ovčinikova krasi zidove Borovska, osim kada ne zadire u politiku Dok hodam po Borovsku, dve stvari mi padaju u oči u vezi sa ovim gradom na oko 100 kilometara od Moskve. Prvo, gotovo da nema nikakvih znakova da se za… »
Danas 14.03.2024
Dok hodam po Borovsku, dve stvari mi padaju u oči u vezi sa ovim gradom na oko 100 kilometara od Moskve. Prvo, gotovo da nema nikakvih znakova da se za vikend održavaju predsednički izbori. Vidim vrlo malo izbornih banera ili bilborda, a na ulicama se… »
Radio 021 14.03.2024
Razglednica BBC urednika Stiva Rozenberga iz Borovska o Rusiji koju Putin želi da vidite - i Rusiji u stvarnosti. BBC Ulična umetnost Vladimira Ovčinikova krasi zidove Borovska, osim kada ne zadire u politiku Dok hodam po Borovsku, dve stvari mi padaju… »
Danas 14.03.2024
Dok hodam po Borovsku, dve stvari mi padaju u oči u vezi sa ovim gradom na oko 100 kilometara od Moskve. Prvo, gotovo da nema nikakvih znakova da se za vikend održavaju predsednički izbori. Vidim vrlo malo izbornih banera ili bilborda, a na ulicama se… »
Vesti dana »

Novi Sad: Završeno ročište, prepoznata dvojica napadača na studente
Beta pre 18 minutajoš 40 povezanih

NALED nominovao deset reformskih prioriteta za novu Vladu Srbije
Nova ekonomija pre 58 minutajoš 15 povezanih

Tinejdžerka iz Novog Sada poginula tokom parasejlinga u Budvi: Odvezala se sajla, sa 50 metara pala u vodu
NIN pre 48 minutajoš 33 povezane