Povezane vesti
"Za*ebano boga mi": Bilećanin na komičan način objasnio kako je "preživeo" zemljotres (video)
Blic 14.03.2024
Nakon jakog zemljotresa koji se osetio u Hercegovini, u Bileći za sada nije prijavljena šteta, dok iz predostrožnosti, danas neće biti nastave u dve osnovne i srednjoj školi, niti će raditi vrtić, saopštila je Civilna zaštita. Ipak, jedan Bilećanin je na… »
"Bilo je stravično, molio sam se Bogu da samo prestane": Voditelj "Pinka" o katastrofalnom zemljotresu u Crnoj Gori
Blic 14.03.2024
Zemljotres jačine 5,7 stepeni Ritherove skale pogodio je Crnu Goru jutros u 4.06 časova. Voditelj "Pink" televizije, Božo Dobriša, bio je u Crnoj Gori u trenutku kada se sve izdešavalo, a kako kaže, bilo je stravično. - Ja sam došao iz grada oko dva… »
Vesti dana »

Novosađaninu policija polomila ruku kod DIF-a: „Šutirali me i prskali biber-sprejom dok sam ležao na zemlji“
Danas pre 7 satijoš 31 povezana

Skupština Republike Srpske izabrala novu vladu, čiji legalitet osporavaju i stručnjaci i opozicija
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih

I srednjoškolci da se naviknu na pendreke: „Neko sakriven u mračnoj sobi broji koliko je hiljada izašlo na ulice“
Nova pre 5 satijoš 48 povezanih

Evrobasket, 7. dan: Bosna šokirala Grčku, Italijani posle drame dobili Špance
BBC News pre 4 minutajoš 75 povezanih

Vučić: Sa Putinom o KiM i RS, Rusija poštuje teritorijalni integritet Srbije
NIN pre 5 satijoš 58 povezanih