Повезане вести
Принц Вилијам одао почаст покојној мајци, па споменуо и Кејт Мидлтон: Ево шта је поручио принцези која се налази у епицентру…
Курир 14.03.2024
Принц Вилијам присуствује вечерас додели Диана Легаци награда Музеју науке у Лондону, где уручује признања у знак успомена на своју мајку принцезу Дајану. Говорио је о њој на свечаности, као и о својој супрузи Кејт Милдтон која… »
Док је Кејт у жаришту светског скандала, Вилијам јавно показао да га ништа не дотиче: Оно што је урадио са Харијем је тек брука…
Курир 14.03.2024
Принц Виљам појавио се вечерас на церемонији организованој у знак сећања на покојну принцезу Дајану. Принц Хари укључиће се на догађај у Лондону путем видео- поруке, али ће се то десити након што принц од Велса буде напустио… »
Браћа очима не могу да се гледају Вилијам и Хари повукли сраман потез пред догађај у част њихове мајке, да ли је то нови…
Курир 14.03.2024
Принц Вилијам стиже на доделу награда "Диана Легаци" (Дајанино наслеђе), али без своје супруге Кејт Мидлтон, а на њој ће учествовати и његов брат, принц Хари. Принц Хари би требало да се јави видеопозивом на догађању… »
"Не могу да буду у истој просторији!" Нови скандал у краљевској породици, свет бруји о односу принчева
Мондо 14.03.2024
Принц Вилијам и принц Хари биће део комеморације њихове мајке, принцезе Дајане која ће се одржати у Лондону. Принц Вилијам и принц Хари биће део комеморације њихове мајке, принцезе Дајане која ће се одржати у Лондону. У јеку… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 23 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 8 сатијош 1 повезана