Povezane vesti

Pavlović izabrao Nemačku i poručio: "Odluka nije protiv Srbije, u mojim grudima biju dva srca"

Pavlović izabrao Nemačku i poručio: "Odluka nije protiv Srbije, u mojim grudima biju dva srca"

Telegraf 14.03.2024
Donekle i logična odluka fudbalera Bajerna. Vezni fudbaler minhenskog Bajerna Aleksandar Pavlović konačno je okončano višemesečnu sagu i potvrdio je da će ubuduće nastupati za fudbalsku reprezentaciju Nemačke! Pavlović je dobio poziv selektora… »
Poslednja nada je ugašena! Aleksandar Pavlović zvanično na spisku reprezentacije Nemačke!

Poslednja nada je ugašena! Aleksandar Pavlović zvanično na spisku reprezentacije Nemačke!

Kurir 14.03.2024
Poslednja nada da će Aleksandar Pavlović odabrati fudbalsku reprezentaciju Srbije je ugašena jer se vezista Bajerna našao na spisku Nemačke za naredne izazove. View this post on Instagram A post shared by DFB-Team (@dfb_team) Nemci će igrati protiv… »
U mojim grudima biju dva srca! Pavlović odabrao Nemačku, pa govorio o Srbiji: Moju odluku ne treba tumačiti ovako!

U mojim grudima biju dva srca! Pavlović odabrao Nemačku, pa govorio o Srbiji: Moju odluku ne treba tumačiti ovako!

Kurir 14.03.2024
Poslednja nada da će Aleksandar Pavlović odabrati fudbalsku reprezentaciju Srbije je ugašena jer se vezista Bajerna našao na spisku Nemačke za naredne izazove. Pošto se našao na spisku Nagelsmana, Pavlović se obratio medijima saopštenjem. - Veoma… »

Vesti dana »