Povezane vesti
Lansirana najveća raketa u istoriji - "Starship"! 2 prethodna pokušaja završila eksplozijama, sada su otišli korak dalje
Mondo 14.03.2024
Najveća raketa u istoriji "Starship" uspešno lansirana. Najveća raketa u istoriji "Starship" uspešno lansirana. "Starship" raketa uspešno je lansirana. Nakon nekoliko minuta "Super Heavy Booster" uspešno se odvojio, a sam "Starship" nastavio je put u… »
Najveća raketa u istoriji uspešno lansirana, „Starship“ leti u svemiru: „Dalje smo nego ikad pre“
Nova 14.03.2024
"Starship" raketa uspešno je lansirana. Nakon nekoliko minuta "Super Heavy Booster" uspešno se odvojio, a sam "Starship" nastavio je put u svemir. Iako ima dovoljno veliku brzinu, nije plan da uđe u orbitu oko Zemlje. Očekuje se da će "Starship" leteti… »
Vesti dana »
„Vreme“ saznaje: Pripadnici UKP-a pretražuju dokumentaciju Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture
Vreme pre 4 satijoš 28 povezanih
"Mi odlučujemo kada je gotovo!" Bela kuća se oglasila o primirju s Iranom, pljušte prozivke na računa Teherana: "Javno pričaju jednu priču, a nama privatno sasvim drugu"
Blic pre 4 minutajoš 36 povezanih
Iran postavio glavni uslov za otvaranje Ormuskog moreuza: Nova tenzija nakon produžetka prekida vatre
Mondo pre 53 minutajoš 36 povezanih
Zvanično: Čelsi otpustio Roseniora - potpisao na šest godina, otišao posle tri meseca
B92 pre 3 minutajoš 33 povezane