Повезане вести

„Нажалост, добила сам дијагнозу“: Јелена Розга већ 17 година болује од једне болести, а овако је говорила о својој борби

„Нажалост, добила сам дијагнозу“: Јелена Розга већ 17 година болује од једне болести, а овако је говорила о својој борби

Нова 14.03.2024
Јелена Розга једна је од најпопуларнијих певачица на простору бивше Југославије. Популарна певачица важи за једну од најлепших жена на Балкану, а иако има 46 година, изгледа бар 10 година млађе. Поред добре генетике, за њен… »
Јелена Розга скоро две деценије има здравствени проблем: То се десило у периоду кад ми се живот променио!

Јелена Розга скоро две деценије има здравствени проблем: То се десило у периоду кад ми се живот променио!

Вести онлине 14.03.2024
Јелена Розга скоро двадесет година води соло каријеру, а пре него што је изашла из групе “Магазин”, наишла је на један проблем. Наиме, певачица је тада открила да болује од хипотиреозе, системског поремећаја у раду штитне жлезде… »
Певачица болује од аутоимуне болести већ 17 година: Јелена Розга о својој борби: "Нажалост, добила сам дијагнозу..."

Певачица болује од аутоимуне болести већ 17 година: Јелена Розга о својој борби: "Нажалост, добила сам дијагнозу..."

Блиц 14.03.2024
Певачица Јелена Розга иако има 46 година изгледа бар 10 година млађе, те се многима чини као да уопште не стари. Поред добре генетике, за њен изглед задужен је и певачицин шарм и младалачка енергија. Међутим, мало ко зна да се… »

Вести дана »