Повезане вести

"Мелина ме је напустила пре годину дана, госпођа је својом вољом..." Харис открио нове шок детаље развода: Споменуо помирење…

"Мелина ме је напустила пре годину дана, госпођа је својом вољом..." Харис открио нове шок детаље развода: Споменуо помирење…

Курир 14.03.2024
Тема број један на српској естради већ недељама је развод Хариса и Мелине Џиновић, који су решили да на своју љубав дугу 22 година дефинитивно ставе тачку. Како је недавно певач признао, Мелина је њега оставила, а сада је… »
Брак је био готов пре више од годину дана, госпођа се иселила: Харис открио нове детаље развода

Брак је био готов пре више од годину дана, госпођа се иселила: Харис открио нове детаље развода

Свет & Скандал 14.03.2024
Брак Мелине и Хариса распао се пре више од годину дана Већ месец дана Харис Џиновић и његова још увек законита супруга Мелина, главна су тема свих медија. Њихов развод изненадио је све сем људи који су им били блиски и који… »
„Мелина је мене напустила пре годину дана“: Харис Џиновић открио детаље развода – „Било је тешко када ми се разбила породица“…

„Мелина је мене напустила пре годину дана“: Харис Џиновић открио детаље развода – „Било је тешко када ми се разбила породица“…

Нова 14.03.2024
Харис и Мелина Џиновић годинама су важили за један од најскладнијих парова на естрадној сцени, па је њихов развод главна тема медија већ недељама. Певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина Џиновић решили су да ставе тачку… »
Мелина Џиновић ухваћена у лажи, Харис је јавно раскринкао: Претила тужбом свима, а увелико напустила породичну вилу

Мелина Џиновић ухваћена у лажи, Харис је јавно раскринкао: Претила тужбом свима, а увелико напустила породичну вилу

Блиц 14.03.2024
Након 22 године брака, Мелина и Харис Џиновић су се развели, а убрзо након што су признали крах брака кренуле су бројне спекулације. Иако се тек недавно сазнало да је Мелина Џиновић напустила Хариса, те да су увелико и пред… »
"Мелина ме је напустила пре годину дана": Харис Џиновић изнео непознате детаље краха брака: "Госпођа се иселила својом…

"Мелина ме је напустила пре годину дана": Харис Џиновић изнео непознате детаље краха брака: "Госпођа се иселила својом…

Блиц 14.03.2024
Певач Харис Џиновић и његова супруга Мелине растали су се након више од две деценије брака, а ова вест одјекнула је као бомба у домаћим медијима. Харис на ову тему не прича претерано, а сада је у једном интервјуу за домаће… »
"Госпођа се сама иселила Пре годину дана" Харис Џиновић открио детаље развода - он живи с децом у вили, Мелина отишла!

"Госпођа се сама иселила Пре годину дана" Харис Џиновић открио детаље развода - он живи с децом у вили, Мелина отишла!

Мондо 14.03.2024
Харис Џиновић открио да не живи са супругом већ годину дана. Харис Џиновић открио да не живи са супругом већ годину дана Пре пар месеци је као бомба одјекнула вест да се певач Харис Џиновић после 22 године брака разводи од… »
"Госпођа се иселила пре годину и по дана": Харис искрено о Мелининој превари, ево шта је рекао о помирењу

"Госпођа се иселила пре годину и по дана": Харис искрено о Мелининој превари, ево шта је рекао о помирењу

Телеграф 14.03.2024
Иначе, о Мелининој вези са другим мушкацем, што је био и окидаш за крах брака Телеграф је први писао. Певач Харис Џиновић поново је отворено говорио о разлазу са супругом Мелином Џиновић, а овог пут је, у свом признању и… »

Вести дана »