Povezane vesti
Dirljiva priča italijanskog reditelja Garonea o velikim snovima siromašnijih
Politika 14.03.2024
Na platnu domaćih bioskopa od danas naći će se ostvarenje reditelja i scenariste Matea Garonea "JA KAPETAN". Film koji je poneo nominaciju za nagradu Oskar u kategoriji za najbolji strani film je dirljiva priča italijanskog reditelja Garonea o velikim… »
Potresna priča o sudbini migranata: Film Matea Garonea „Ja kapetan“ stigao u bioskope
Nova 14.03.2024
Ostvarenje reditelja i scenariste Matea Garonea "Ja kapetan", koje je bilo među pet nominovanih za Oskara u kategoriji najbolji strani film, od danas je na platnu domaćih bioskopa. Dirljiva priča italijanskog reditelja Garonea je o velikim snovima… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta stigli u Novi Sad - dočekali ih građani sa obe strane mosta
RTV pre 40 minutajoš 19 povezanih
Dao novac policajcu, pa uhapšen: Muškarac iz Velikog Gradišta doneo mito za registraciju kola!
Kurir pre 2 satajoš 39 povezanih
KRIK o SNS u Novom Sadu: Kako je tekla borba oko novca i naklonosti Andreja Vučića, i kakve veze sa tim ima Miloš Vučević?
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih
Nema podataka o rezultatima bojkota pet velikih trgovinskih lanaca u Srbiji
Radio sto plus pre 47 minutajoš 28 povezanih
Iz bezbednosnih razloga Gradsko veće donelo odluku da se ne održi svečana akademija povodom 1. februara Dana grada
RTV pre 10 satijoš 37 povezanih