Povezane vesti
Kakva paklena akcija ukrajinske armije! Spremali veliko trovanje naroda, FSB uspeo da spreči užas
Pravda 14.03.2024
Ukrajinska teroristička ćelija, koja je planirala da otruje hranu namenjenu ruskim vojnicima na liniji fronta ali i stanovništvu u Donbasu, razbijena je u Sankt Peterburgu, saopštila je Federalna služba bezbednosti (FSB). Četiri člana grupe… »
FSB otkrio detalje tajnog plana Kijeva: Sprečeno masovno trovanje ruskih vojnika i stanovnika Donbasa
Kurir 14.03.2024
Zadatak članova neonacističkog Ruskog dobrovoljačkog korpusa bio je da u improvizovanoj laboratoriji sipaju otrovnu supstancu u pakete sa hranom i pošalju ih na front kao humanitarnu pomoć. Ukrajinska teroristička ćelija, koja je planirala da otruje… »
Uhapšeni ukrajinski ekstremisti, hteli da otruju hranu namenjenu ruskim vojnicima (video)
Politika 14.03.2024
Osim navodne zavere za trovanje, osumnjičeni su nadgledali ključnu infrastrukturu u drugom najvećem ruskom gradu. Teroristička ćelija koju podržava Kijev, koja je planirala da otruje hranu namenjenu ruskim vojnicima na liniji fronta, razbijena je u Sankt… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 32 minutajoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

"Ljubav će trajati koliko i ovih: 150.000 evra" Prvi intervju Gastoza i Anđele Đuričić o pobedi u Eliti 8, planovima i njenom ocu - evo na šta će potrošiti pare (video)
Blic pre 12 minutajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 20 jul: Sunčano, sa temperaturom do 36 stepeni, popodne mogući pljuskovi
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih