Povezane vesti
Tramp: Nijedan američki predsednik nije bio ovoliko na udaru kao ja, Rusija, Rusija, Rusija, Ukrajina, Ukrajina, Ukrajina
Politika 14.03.2024
VAŠINGTON – Bivši predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp tvrdi da nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije toliko bio na udaru kao on, navodeći kao primer pravne procese i pokušaje opoziva sa funkcije dok je bio predsednik Amerike… »
Tramp: Nijedan američki predsednik nije bio ovoliko na udaru kao ja
Vesti online 14.03.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije toliko bio na udaru kao on, navodeći kao primer pravne procese i pokušaje opoziva sa funkcije dok je bio predsednik Amerike. Tramp je za Njuzmaks rekao da su se… »
Tramp: Nijedan američki predsednik nije bio ovoliko na udaru kao ja
Euronews 14.03.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije toliko bio na udaru kao on, navodeći kao primer pravne procese i pokušaje opoziva sa funkcije dok je bio predsednik Amerike. Tramp je za Njuzmaks rekao da su se… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti koji hoće da uče izveli performans u Pionirskom parku - bliceve na telefonima uperili u nebo
RTV pre 1 satjoš 62 povezane

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 8 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 32 minutajoš 35 povezanih