Povezane vesti
Tramp: Nijedan američki predsednik nije bio ovoliko na udaru kao ja, Rusija, Rusija, Rusija, Ukrajina, Ukrajina, Ukrajina
Politika 14.03.2024
VAŠINGTON – Bivši predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp tvrdi da nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije toliko bio na udaru kao on, navodeći kao primer pravne procese i pokušaje opoziva sa funkcije dok je bio predsednik Amerike. Tramp je… »
Tramp: Nijedan američki predsednik nije bio ovoliko na udaru kao ja
Vesti online 14.03.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije toliko bio na udaru kao on, navodeći kao primer pravne procese i pokušaje opoziva sa funkcije dok je bio predsednik Amerike. Tramp je za Njuzmaks rekao da su se… »
Tramp: Nijedan američki predsednik nije bio ovoliko na udaru kao ja
Euronews 14.03.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije toliko bio na udaru kao on, navodeći kao primer pravne procese i pokušaje opoziva sa funkcije dok je bio predsednik Amerike. Tramp je za Njuzmaks rekao da su se… »
Vesti dana »

Gik: u Zaječaru: Podneto 78 prigovora, komisija ima 72 sata za odluke; Opozicija traži poništavanje rezultata i nove izbore
Blic pre 2 satajoš 22 povezane

„Ako mislite da ćete ovako da me zaustavite, varate se“: Oglasio se pretučeni Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih

Nastavljena sednica parlamenta, poslanici na početku postavljaju pitanja Vladi
Novi magazin pre 45 minutajoš 20 povezanih