Povezane vesti
Tramp: Nijedan američki predsednik nije bio ovoliko na udaru kao ja, Rusija, Rusija, Rusija, Ukrajina, Ukrajina, Ukrajina
Politika 14.03.2024
VAŠINGTON – Bivši predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp tvrdi da nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije toliko bio na udaru kao on, navodeći kao primer pravne procese i pokušaje opoziva sa funkcije dok je bio predsednik Amerike. Tramp je… »
Tramp: Nijedan američki predsednik nije bio ovoliko na udaru kao ja
Vesti online 14.03.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije toliko bio na udaru kao on, navodeći kao primer pravne procese i pokušaje opoziva sa funkcije dok je bio predsednik Amerike. Tramp je za Njuzmaks rekao da su se… »
Tramp: Nijedan američki predsednik nije bio ovoliko na udaru kao ja
Euronews 14.03.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije toliko bio na udaru kao on, navodeći kao primer pravne procese i pokušaje opoziva sa funkcije dok je bio predsednik Amerike. Tramp je za Njuzmaks rekao da su se… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 7 minutajoš 35 povezanih

"On ju je uputio da gazi sve, pretvorila se u đavola" Osman Karić žestoko o Anđeli Đuričić
Alo pre 32 minutajoš 13 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih

Jedva stoji na nogama Matorin otac se direktno obratio Stefani Grujić, zbog jedne reči u studiju nastao muk
Alo pre 4 satijoš 4 povezane