Povezane vesti
"Proste su i vulgarne" Pevačica o današnjim devojkama - Plastika čudo napravila, a nijedna ne zna da kuva!
Mondo 14.03.2024
Nada Obrić rekla šta joj najviše smeta kod mladih devojaka. Nada Obrić rekla šta joj najviše smeta kod mladih devojaka Pevačica Nada Obrić, koja je nedavno otkrila da " želi da bude sahranjena pored bivšeg muža, iako ju je varao", još jednom je… »
"Dok sam mogla da trpim, trpela sam": Nada Obrić ogolila dušu, pa priznala: "Svi moji muževi su se švalerisali"
Blic 14.03.2024
Pevačica Nada Obrić prisutna je na javnoj sceni više od 50 godina, a sada je bez zadrške progovorila o hiruškim intervencijama zbog kojih današnje devojke, kako kaže, sve više liče jedna na drugu. Nada je progovorila i o neverstvima koja su na estradi… »
Vesti dana »
Počela Vinska vizija Otvorenog Balkana, učestvuje 535 izlagača iz 34 države
NIN pre 26 minutajoš 21 povezana
(BLOG) "Godinu dana, isti zahtev": Studenti FDU pozvali na okupljanje u 11.30h
N1 Info pre 32 minutajoš 16 povezanih
(Radarski snimak) sneg u ovim gradovima već pada, stiže i u Beograd: Pogledajte kako se kreće oblak iznad Srbije, sat po sat celog vikenda
Blic pre 41 minutajoš 18 povezanih
(Video) Raznesen kontrolni punkt na granici sa Rumunijom! Masovni napad na jug Ukrajine, dignuti lovci f-16, Kijev poslao dronove na Samarsku oblast
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih
Umalo se potukao u Areni sa navijačem, pa se oglasio, Partizanov Amerikanac poslao poruku Grobarima!
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih