Povezane vesti
Svetski dan spavanja: Kako hrkanje može da naruši odnos partnera
Danas 15.03.2024
„U razgovoru sa porodicom i prijateljima šalila sam se na račun glasnog hrkanja mog muža, ali mi je iskreno to smetalo“, kaže Arunika Selvam, 45-godišnja udata žena iz Singapura. „Plašila sam se da ako o tome razgovaram sa mužem, da će se… »
Južne vesti 15.03.2024
Getty Images Loud snoring can affect both the physical and mental health of both the snorer and their partner, experts warn „U razgovoru sa porodicom i prijateljima šalila sam se na račun glasnog hrkanja mog muža, ali mi je iskreno to smetalo", kaže… »
Radio 021 15.03.2024
Hrkanje može da utiče na fizičko i mentalno zdravlje onih koji hrču, ali i na njihove partnere i vezu, pa i na seksualni nagon, kažu stručnjaci. Getty Images Loud snoring can affect both the physical and mental health of both the snorer and their… »
BBC News 15.03.2024
Hrkanje može da utiče na fizičko i mentalno zdravlje onih koji hrču, ali i na njihove partnere i vezu, pa i na seksualni nagon, kažu stručnjaci. „U razgovoru sa porodicom i prijateljima šalila sam se na račun glasnog hrkanja mog muža, ali mi je… »
Vesti dana »

Studenti iz Šapca pozivaju na protest u Lazarevcu 10. juna
Serbian News Media pre 1 satjoš 44 povezane

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 4 satijoš 41 povezana

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Radio sto plus pre 8 satijoš 5 povezanih

VIDEO Slovak očitao bukvicu naprednjacima: "Hajde, pokupite se"
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih