Povezane vesti
"Ma to su gangsterske fore, mora da se smiri pod hitno!" Darko Miličić spustio Karmela: Šta ćeš da mi pokažeš?
Mondo 15.03.2024
Darko Miličić je uz osmeh govorio o "pretnjama" Karmela Entonija nakon kraja karijere obojice košarkaša. Darko Miličić je uz osmeh govorio o "pretnjama" Karmela Entonija nakon kraja karijere obojice košarkaša. Nekada najveći evropski talenat i drugi pik… »
Šta kukaš, brate? Da si bio ispred mene možda bi ti brao jabuke, a ja bih igrao! Miličić uništio Karmela: Neka se smiri pod…
Kurir 15.03.2024
Darko Miličić bio je drugi pik na jednom od najjačih NBA draftova odražnom 2003. godine. Srbin je tada ostao iza Lebrona Džejmsa, ali ga je Detroit izabrao ispred Karmela Entonija, Krisa Boša i Dvejna Vejda. Iako je od čuvenog drafta prošlo više od dve… »
Vesti dana »

Obeleženo devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativne šetnje i performansi (FOTO, VIDEO)
Danas pre 22 minutajoš 2 povezane

Novopazarski sud ukinuo pritvor osmorici učesnika incidenta ispred DUNP
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 1 povezana