Povezane vesti
Zagrepčani noćas masovno prijavljivali zemljotres kojeg nije bilo
Danas 15.03.2024
„Trenutno nemamo seizmičkih podataka koji potvrđuju ovu masovnu detekciju“, objavio je EMSC. “Dubrava tutnjava jaka”, “Grmljavina, osetio se lagani”, “Štefanovec, samo streslo, tri sekunde, jaki zvuk i vibracija”, “Ronda pod kućom i buči, prepao me”, ovo… »
N1 Info 15.03.2024
"Trenutno nemamo seizmičkih podataka koji potvrđuju ovu masovnu detekciju", objavio je EMSC. “Dubrava tutnjava jaka”, “Grmljavina, osetio se lagani”, “Štefanovec, samo streslo, tri sekunde, jaki zvuk i vibracija”, “Ronda pod kućom i buči, prepao me”, ovo… »
Novi magazin 15.03.2024
"Trenutno nemamo seizmičkih podataka koji potvrđuju ovu masovnu detekciju", objavio je EMSC. “Dubrava tutnjava jaka”, “Grmljavina, osetio se lagani”, “Štefanovec, samo streslo, tri sekunde, jaki zvuk i vibracija”, “Ronda pod kućom i buči, prepao me”, ovo… »
Zagrepčani noćas masovno prijavljivali potres kojeg nije bilo
SEEbiz 15.03.2024
ZAGREB - “Dubrava tutnjava jaka”, “Grmljavina, osjetio se lagani”, “Štefanovec, samo streslo, tri sekunde, jaki zvuk i vibracija”, “Ronda pod kućom i buči, prepao me”, ovo su samo neke od preko stotinu prijava koje su sinoć nešto prije 23 sata u… »
Vesti dana »
Priština: Sutra počinje podnošenje zahteva za boravišne dozvole i registraciju adrese
Blic pre 31 minutajoš 37 povezanih
Modžtaba Hamnei 'obavlja dužnosti', kažu iz Teherana, Tramp 'čuo da nije živ'
BBC News pre 26 minutajoš 28 povezanih
"Ovo je izuzetno opasan novi razvoj događaja" Iranske milicije u Iraku prvi put upotrebile moćno oružje u ratu sa Amerikom! Bliski istok u plamenu! (foto/video)
Kurir pre 6 minutajoš 30 povezanih
Medvedev "prekinuo" Alkaraza sada izaziva sinera: "Ako uspem da održim nivo na kom sam tokom celog turnira, a možda čak i podignem"
Dnevnik pre 51 minutajoš 29 povezanih
Igrač je kriv jer je umalo stradao od obrušavanja konstrukcije: Hrvati tvrde da je incident izazvan upravo zbog greške košarkaša!
Hot sport pre 1 satjoš 53 povezane