Povezane vesti
Zagrepčani noćas masovno prijavljivali zemljotres kojeg nije bilo
Danas 15.03.2024
„Trenutno nemamo seizmičkih podataka koji potvrđuju ovu masovnu detekciju“, objavio je EMSC. “Dubrava tutnjava jaka”, “Grmljavina, osetio se lagani”, “Štefanovec, samo streslo, tri sekunde, jaki zvuk i vibracija”, “Ronda pod kućom i buči, prepao me”, ovo… »
N1 Info 15.03.2024
"Trenutno nemamo seizmičkih podataka koji potvrđuju ovu masovnu detekciju", objavio je EMSC. “Dubrava tutnjava jaka”, “Grmljavina, osetio se lagani”, “Štefanovec, samo streslo, tri sekunde, jaki zvuk i vibracija”, “Ronda pod kućom i buči, prepao me”, ovo… »
Novi magazin 15.03.2024
"Trenutno nemamo seizmičkih podataka koji potvrđuju ovu masovnu detekciju", objavio je EMSC. “Dubrava tutnjava jaka”, “Grmljavina, osetio se lagani”, “Štefanovec, samo streslo, tri sekunde, jaki zvuk i vibracija”, “Ronda pod kućom i buči, prepao me”, ovo… »
Zagrepčani noćas masovno prijavljivali potres kojeg nije bilo
SEEbiz 15.03.2024
ZAGREB - “Dubrava tutnjava jaka”, “Grmljavina, osjetio se lagani”, “Štefanovec, samo streslo, tri sekunde, jaki zvuk i vibracija”, “Ronda pod kućom i buči, prepao me”, ovo su samo neke od preko stotinu prijava koje su sinoć nešto prije 23 sata u… »
Vesti dana »
MUP Kosova: Prijem zahteva za boravišne dozvole počinje od ponedeljka, 16. marta
Serbian News Media pre 10 minutajoš 42 povezane
Iranski ministar demantovao glasine: Vrhovni vođa Modžtaba Hamneji u dobrom zdravstvenom stanju
Danas pre 35 minutajoš 32 povezane
BLOG UŽIVO: Nastavak sukoba na Bliskom istoku: Sirene se oglasile u Izraelu i UAE, iznad Rijada oboreno deset dronova
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Odbojkaši Vojvodine ostali bez važnih bodova u Beogradu: Partizan se revanširao
Dnevnik pre 30 minutajoš 58 povezanih