Povezane vesti
"Ovo je: Zatvor!" Ispovesti žena o maltretiranju koje doživljavaju u sigurnoj kući: "Bolje da sam trpela nasilje nego što sam…
Blic 15.03.2024
"Bolje da sam trpela, nego što sam ovde došla. Ovo je zatvor!" Reči su to jedne od četiri sagovornice u hrvatskoj emisiji "Provjereno". Sve redom su žrtve nasilja koje su spas potražile u sigurnoj kući. Ni tamo nisu pronašle mir. Žene su ispričale su da… »
"Bolje da sam trpela nego da sam ovde došla": Ispovesti žena o nasilju koje doživljavaju u sigirnoj kući
Telegraf 15.03.2024
Ženama i deci daje se hrana s istekom roka, a disciplina se održava pretnjama da će im oduzeti decu. "Bolje da sam trpela, nego što sam ovde došla. Ovo je zatvor!" Reči su to jedne od četiri sagovornice u hrvatskoj emisiji " Provjereno". Sve redom su… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 53 minutajoš 32 povezane
(Video) Pogledajte šta je ostalo od ugljenisanog kamiona! Dramatične scene gašenja požara kod Šimanovaca: Buktinja progutala teretnjak, svi krenuli kontrasmerom
Kurir pre 3 minutajoš 40 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Nevreme sa gradom i olujnim vetrom stiže u Srbiju
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih
'Flamingo revolucija' produbila spor između albanskog premijera Rame i Irana
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 19 povezanih
Miljenik Grobara se javio zbog Saše Ilića i Partizana: "Konačno svoj na svome, srećno brate moj..."
Telegraf pre 2 satajoš 22 povezane