Povezane vesti
"Ovo je: Zatvor!" Ispovesti žena o maltretiranju koje doživljavaju u sigurnoj kući: "Bolje da sam trpela nasilje nego što sam…
Blic 15.03.2024
"Bolje da sam trpela, nego što sam ovde došla. Ovo je zatvor!" Reči su to jedne od četiri sagovornice u hrvatskoj emisiji "Provjereno". Sve redom su žrtve nasilja koje su spas potražile u sigurnoj kući. Ni tamo nisu pronašle mir. Žene su ispričale su da… »
"Bolje da sam trpela nego da sam ovde došla": Ispovesti žena o nasilju koje doživljavaju u sigirnoj kući
Telegraf 15.03.2024
Ženama i deci daje se hrana s istekom roka, a disciplina se održava pretnjama da će im oduzeti decu. "Bolje da sam trpela, nego što sam ovde došla. Ovo je zatvor!" Reči su to jedne od četiri sagovornice u hrvatskoj emisiji " Provjereno". Sve redom su… »
Vesti dana »
Nebo se otvorilo, Mladenovac potopljen: Ulice pod vodom, vozačima stiglo hitno upozorenje, nevreme ide ka Beogradu
Mondo pre 11 minutajoš 29 povezanih
Taj trenutak bio preloman: Džeko zna šta je prelomilo meč, govorio o svojoj budućnosti u reprezentaciji!
Hot sport pre 6 minutajoš 60 povezanih
Kijev napadnut dronovima i raketama, najmanje 10 žrtava, među njima i deca
BBC News pre 31 minutajoš 10 povezanih
Svi dovode "bombe", a šta radi Denver? Jokiću stigao igrač kog je Divac birao pre Dončića
Mondo pre 2 satajoš 14 povezanih