Povezane vesti
"Ovo je: Zatvor!" Ispovesti žena o maltretiranju koje doživljavaju u sigurnoj kući: "Bolje da sam trpela nasilje nego što sam…
Blic 15.03.2024
"Bolje da sam trpela, nego što sam ovde došla. Ovo je zatvor!" Reči su to jedne od četiri sagovornice u hrvatskoj emisiji "Provjereno". Sve redom su žrtve nasilja koje su spas potražile u sigurnoj kući. Ni tamo nisu pronašle mir. Žene su ispričale su da… »
"Bolje da sam trpela nego da sam ovde došla": Ispovesti žena o nasilju koje doživljavaju u sigirnoj kući
Telegraf 15.03.2024
Ženama i deci daje se hrana s istekom roka, a disciplina se održava pretnjama da će im oduzeti decu. "Bolje da sam trpela, nego što sam ovde došla. Ovo je zatvor!" Reči su to jedne od četiri sagovornice u hrvatskoj emisiji " Provjereno". Sve redom su… »
Vesti dana »

Novosađani ispred Železničke stanice i na više lokacija tišinom obeležili 11 meseci od tragedije
Beta pre 1 satjoš 49 povezanih

Računi manji i do 7 odsto! Evo kako da ostvarite popust na struju - privilegije za domaćinstva već na računima za oktobar
Kurir pre 5 minutajoš 38 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 80 povezanih

Američka vlada obustavila rad: Sledi potpuni haos, sve se gasi, milioni u strahu
Blic pre 1 satjoš 46 povezanih