Povezane vesti
Domaći suhomesnati proizvodi jeftiniji nego u srpskim marketima! Kilo kobasice 600 dinara, a tek da vidite cenu čvaraka
Mondo 15.03.2024
Domaći suhomesnati proizvodi su jeftiniji nego u marketima u Srbiji. Domaći suhomesnati proizvodi su jeftiniji nego u marketima u Srbiji. Kilogram svinske masti u Paraćinu kod domaćih proizvođača košta već od 400 dinara, kavuma iznosi 300 dinara, dok… »
Kilo čvaraka 800 dinara, slanina 700, a tek kobasica! Detaljni cenovnik domaćih proizvoda: Jeftinije nego u marketima (foto)
Kurir 15.03.2024
Kilogram svinske masti u Paraćinu kod domaćih proizvođača košta već od 400 dinara, kavuma iznosi 300 dinara, dok suvo meso po kilogramu košta od 400 do 700 dinara. Na društvenoj mreži Fejsbuk u grupi "Mi iz Paraćina" pojavila se objava jednog proizvođača… »
Vesti dana »
Skupština Srbije nastavila rad: Poslanici o Generalštabu, Titovom Maršalatu i sovama ušarama
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
„Rekli su mi da će mi oduzeti sve autobuse. Neka prošire onaj svoj parking, trebaće im“: Cela Policijska brigada hapsila vozilo auto-prevoznika Jaćimovića
Nova pre 4 minutajoš 35 povezanih
Tragedija u Tuzli: U Domu penzionera 11 mrtvih, nekoliko osoba na respiratoru, direktor podneo ostavku (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 72 povezane
Haos u Francuskoj! Uleteo automobilom među pešake, vikao alahu akbar: Broje se povređeni, neki od njih u teškom stanju (video)
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih