Повезане вести
"Нисам могао да издржим": Ненад Јездић је након говора је добио велики аплауз
Телеграф 15.03.2024
"Пазите колики је наш заборав, кад ми дођемо у позориште и телефонирамо пола сата", рекао је глумац. Глумац Ненад Јездић је у једном тренутку реаговао након извођења представе "Књига о Милутину" у Звездара театру, све због жене… »
Ненад Јездић се огласио након обраћања жени из публике: Опростите, није ми било до аплауза
НИН 15.03.2024
Глумац Ненад Јездић синоћ се по завршетку представе "Книга о Милутину" обратио публици која је дошла да гледа извођење, али не да би говорио о самом делу већ о неделима појединих гледалаца. Револтиран понашањем извесне госпође… »
Ненад Јездић се огласио након "хаоса у позоришту": "Нека ми опросте људи, али ми није било до аплауза"
Телеграф 15.03.2024
Глумац је истакао да је довољан један у публици коме лице све време сија и да глумац удари у непремостив зид. Глумац Ненад Јездић се огласио и прокоментарисао ситуацију која се догодила синоћ, 14. марта, односно госпођу која… »
Јездић се са сцене обратио жени у публици: "Госпођо, опростите, пола сата сте били на телефону и ја сам вас видео"
НИН 15.03.2024
Током синоћњег извођења монодраме "Књига о Милутину" у Звездара театру, неколицима гостију у публици користила је мобилни телефон, због чега је глумац Ненад Јездић на крају представе био принуђен да реагује и обрати се… »
„Госпођо, опростите, али немам живце као коњ“: Јездић одржао лекцију о позоришном бонтону и добио громогласан аплауз
Цити магазине 15.03.2024
Глумац Ненад Јездић обратио се синоћ након извођења монодраме „Књиге о Милутину“ у Звездара театру неколицини непристојних људи који су током представе користили мобилни телефон, фотографисали, дописивали се, а једна госпођа… »
Вести дана »
Успорен саобраћај у Београду: због кише и снега возила миле, најкритичније на Газели (фото)
Вечерње новости пре 20 минутајош 40 повезаних
Трибина листе "Глас младих који мења Сечањ": Добијали смо претње, неистина да ћемо се прикључити СНС
Н1 Инфо пре 1 сатјош 2 повезане
Момиров: "Није била угодна ситуација за нас"; Миљеновић: "Били смо мирни на лопти"
Б92 пре 14 минутајош 57 повезаних
Алексић: Амандман власти на буџет показује да немају никакав план, ни стратегију
Нови магазин пре 9 минутајош 40 повезаних