Povezane vesti
"Nisam mogao da izdržim": Nenad Jezdić je nakon govora je dobio veliki aplauz
Telegraf 15.03.2024
"Pazite koliki je naš zaborav, kad mi dođemo u pozorište i telefoniramo pola sata", rekao je glumac. Glumac Nenad Jezdić je u jednom trenutku reagovao nakon izvođenja predstave "Knjiga o Milutinu" u Zvezdara teatru, sve zbog žene koja se tokom… »
Nenad Jezdić se oglasio nakon obraćanja ženi iz publike: Oprostite, nije mi bilo do aplauza
NIN 15.03.2024
Glumac Nenad Jezdić sinoć se po završetku predstave "Kniga o Milutinu" obratio publici koja je došla da gleda izvođenje, ali ne da bi govorio o samom delu već o nedelima pojedinih gledalaca. Revoltiran ponašanjem izvesne gospođe iz publike… »
Nenad Jezdić se oglasio nakon "haosa u pozorištu": "Neka mi oproste ljudi, ali mi nije bilo do aplauza"
Telegraf 15.03.2024
Glumac je istakao da je dovoljan jedan u publici kome lice sve vreme sija i da glumac udari u nepremostiv zid. Glumac Nenad Jezdić se oglasio i prokomentarisao situaciju koja se dogodila sinoć, 14. marta, odnosno gospođu koja nije ispoštovala pravila… »
Jezdić se sa scene obratio ženi u publici: "Gospođo, oprostite, pola sata ste bili na telefonu i ja sam vas video"
NIN 15.03.2024
Tokom sinoćnjeg izvođenja monodrame "Knjiga o Milutinu" u Zvezdara teatru, nekolicima gostiju u publici koristila je mobilni telefon, zbog čega je glumac Nenad Jezdić na kraju predstave bio prinuđen da reaguje i obrati se publici. Jezdić je… »
„Gospođo, oprostite, ali nemam živce kao konj“: Jezdić održao lekciju o pozorišnom bontonu i dobio gromoglasan aplauz
City magazine 15.03.2024
Glumac Nenad Jezdić obratio se sinoć nakon izvođenja monodrame „Knjige o Milutinu“ u Zvezdara teatru nekolicini nepristojnih ljudi koji su tokom predstave koristili mobilni telefon, fotografisali, dopisivali se, a jedna gospođa je čak pričala… »
Vesti dana »
Studentska blokada mosta u Novom Sadu, Vučić kritikuje ‘vašarsku atmosferu’
Danas pre 45 minutajoš 37 povezanih
AFP: U novosadskoj noći srpska omladina traži slobodu i pravdu
Novi magazin pre 50 minutajoš 33 povezane
Skupština Advokatske komore Srbije izglasala 30-dnevnu obustavu rada
NIN pre 27 minutajoš 25 povezanih
Tramp izazvao haos: Povećava cene carina – Kanada, Kina i Meksiko uzvraćaju udarac
Nova pre 5 satijoš 18 povezanih