Povezane vesti
Kratka crvena haljina i kovrdže: Pogledajte kako je Severina izgledala pre 35 godina
Nova 15.03.2024
Severina važi za jednu od najatraktivnijih pevačica u regionu. Iako se nije puno menjala tokom prethodne dve decenije, priznala je da je operisala nos, i to na nagovor doktora. „Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni… »
Isplivale severinine fotke pre estetskih korekcija: Evo šta je sve promenila na svom licu "Sa 20 godina sam operisala..."
Kurir 15.03.2024
Severina Vučković važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na estradi, za koje su godine samo broj. Iako je od početka karijere važila za lepoticu, nije oduvek bila zadovoljna svojim izgledom. Ona je operisala nos kada je imala 20 godina i to… »
Severina bez silikona, na slikama je jedva prepoznali! Pevačica u 20. već išla pod nož, pogledajte kako je izgledala pre
Mondo 15.03.2024
Na društvenim mrežama pojavili su se stari Severinini kadrovi na kojima se vidi kako je izgledala pre operacija. Na društvenim mrežama pojavili su se stari Severinini kadrovi na kojima se vidi kako je izgledala pre operacija. Severina Vučković važi… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Sve više Novosađana pridružuje se akciji "15 minuta za 15 žrtava", zastali i Karlovčani, Somborci, Beograđani...
Moj Novi Sad pre 7 minutajoš 100 povezanih
Stiže i do 30 centimetara snega! Ovi delovi Srbije će biti zavejani, evo kakvo nas vreme očekuje za vikend
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
(VIDEO/FOTO) Unutrašnjost obnovljene katedrale Notr Dam: Makron sa medijima u renoviranom zdanju
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih