Повезане вести
Кратка црвена хаљина и коврџе: Погледајте како је Северина изгледала пре 35 година
Нова 15.03.2024
Северина важи за једну од најатрактивнијих певачица у региону. Иако се није пуно мењала током претходне две деценије, признала је да је оперисала нос, и то на наговор доктора. „Са 20 година сам оперисала нос, наговорио ме… »
Испливале северинине фотке пре естетских корекција: Ево шта је све променила на свом лицу "Са 20 година сам оперисала..."
Курир 15.03.2024
Северина Вучковић важи за једну од најлепших и најзгоднијих жена на естради, за које су године само број. Иако је од почетка каријере важила за лепотицу, није одувек била задовољна својим изгледом. Она је оперисала нос када је… »
Северина без силикона, на сликама је једва препознали! Певачица у 20. већ ишла под нож, погледајте како је изгледала пре
Мондо 15.03.2024
На друштвеним мрежама појавили су се стари Северинини кадрови на којима се види како је изгледала пре операција. На друштвеним мрежама појавили су се стари Северинини кадрови на којима се види како је изгледала пре операција… »
Вести дана »

Новосађани у протесној шетњи стигли до зграде једног од "батинаша" студената: Полиција одблокирла Културни центар Београда (видео)
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Закон о праву на последњи избор: Словенија озаконила асистирано умирање за терминалне пацијенте
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Разговори о ситуацији на факултетима: Ректор Ђокић састао се са изасланицом Велике Британије за Западни Балкан Карен Пирс и амбасадором Фергусоном
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Болсонаро мора да носи наногицу: Бразилски суд одлучио да бивши председник буде под сталним полицијским надзором
Данас пре 7 сатијош 1 повезана