Повезане вести

Србија нема двоструке стандарде

Србија нема двоструке стандарде

Политика 15.03.2024
Србија је суверена и независна земља и налази се на европском путу, каже председник Вучић. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Србија суверена и независна земља, која се налази на европском путу и да нема… »
Вучић: Пред светом два сценарија – трећи светски рат или мир у Украјини

Вучић: Пред светом два сценарија – трећи светски рат или мир у Украјини

Правда 15.03.2024
Један сценарио је или ће запад ићи у правцу потпуног сукоба са Русијом, пошто није сасвим једноставно зауставити руску армију на терену, а друго је да уз помоћ Сједињених Америчких Држава и Кине се успостави нека врста… »
Читајте у “Вестима”: Важан и стабилан партнер

Читајте у “Вестима”: Важан и стабилан партнер

Вести онлине 15.03.2024
Председник Александар Вучић изјавио је после састанка са председником владе Баварске Маркусом Зедером да је за Србију веома важна та сарадња, јер само компаније из ове немачке покрајине у нашој земљи запошљавају 25.000 људи… »
Србија предложила седам области сарадње са Баварском

Србија предложила седам области сарадње са Баварском

Бизнис.рс 15.03.2024
вучић након састанка са зедером. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија може у многим областима да сарађује са немачком покрајином Баварска, посебно у науци и истраживањима, и да учи од ње. „Баварске има… »
Зедер: Брине ме тај немачко-француски однос у Европи, Вучић: Пред светом су два сценарија

Зедер: Брине ме тај немачко-француски однос у Европи, Вучић: Пред светом су два сценарија

НИН 15.03.2024
Председник Србије Александар Вучић оценио је након данашњег састанка са премијером Баварске Маркусом Зедером, да су пред светом два сценарија – сукоб великих сила до размера трећег светског рата или дугорочно примирје у Украјини… »
Вучић: Пред светом два сценарија - трећи светски рат или дугорочно примирје у Украјини

Вучић: Пред светом два сценарија - трећи светски рат или дугорочно примирје у Украјини

РТВ 15.03.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић оценио је након данашњег састанка са премијером Баварске Маркусом Зедером, да су пред светом два сценарија - сукоб великих сила до размера трећег светског рата или дугорочно примирје… »
Када Руси ураде нешто лоше ми кажемо: Вучић се огласио о односима Србије и Руске Федерације

Када Руси ураде нешто лоше ми кажемо: Вучић се огласио о односима Србије и Руске Федерације

Правда 15.03.2024
Председник Србије Александар Вучић угостио је председника Владе Баварске Маркуса Зедера, у оквиру његове радне посете Србији. Србија има традиционално добре односе са Русијом, али смо јасно ставили до знања шта мислимо о ономе… »

Вести дана »