Povezane vesti
Danijel Osvaldo: "Zavisan sam od droge i alkohola"
Dnevnik 15.03.2024
Italijanski fudbaler Danijel Osvaldo imao je bogatu karijeru. On je nastupao za brojne italijanske klubove, dok je sem u Seriji A, igrao i za Espanjol , Sautempton i Porto. U karijeri je zaradio oko 11 miliona evra, a na Instagramu je govorio sa kakvim se… »
Bivši italijanski reprezentativac: "Zavistan sam od alkohola i droge"
Sportske.net 15.03.2024
Argentinski fudbaler Pablo Danijel Osvaldo "otvorio je dušu" na Instagramu i govorio o svojoj borbi sa zavisnošću. Još 2005. godine, sa 19 godina, napustio je Argentinu, a potom je nastupao za brojne italijanske klubove, ali i za Espanjol, Sautempton… »
"Zavisnik sam od droge"! Tužna ispovest bivšeg reprezentativca Italije
Večernje novosti 15.03.2024
Pablo Danijel Osvaldo, sada već 38-godišnjak, imao je zavidnu fudbalsku karijeru. Još 2005. godine, sa 19 godina, napustio je Argentinu, a potom je nastupao za brojne italijanske klubove, ali i za Espanjol, Sautempton i Porto. Foto: Profimedia Iako… »
Bivši reprezentativac Italije: Zavisnik sam od droge
Sport klub 15.03.2024
Osvaldo je u karijeri zaradio oko 11 miliona evra. Očigledno da je taj novac bilo lako potrošiti. Pablo Danijel Osvaldo, sada već 38-godišnjak, imao je zavidnu fudbalsku karijeru. Još 2005. godine, sa 19 godina, napustio je Argentinu, a potom je… »
Vesti dana »

U Srbiji danas Dan žalosti: Najmanje 59 mrtvih u nezapamćenoj tragediji u Severnoj Makedoniji
Dnevnik pre 25 minutajoš 36 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 20 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 55 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 20 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih