Повезане вести

Карлос Алкараз потценио Новака: "Јаник Синер је најбољи на свету, нема сумње у то..."

Карлос Алкараз потценио Новака: "Јаник Синер је најбољи на свету, нема сумње у то..."

Телеграф 15.03.2024
"Биће то најтежи меч за мене..." Шпански тенисер Карлос Алкараз изјавио је на конференциији за медије пред меч полуфинала мастерса у Индијан Велсу, да је Јаник Синер тренутно најбољи тенисер на свету. Шпанац и Италијан ће у… »
Хит реакција синера на питање о Ђоковићу! Оборио Новаков рекорд и одушевио одговором: Имао сам 10 година... не може да се…

Хит реакција синера на питање о Ђоковићу! Оборио Новаков рекорд и одушевио одговором: Имао сам 10 година... не може да се…

Курир 15.03.2024
Трећи тенисер света, Јаник Синер, добио је питање о рекорду Новака Ђоковића који је оборио. Италијан је тријумфом у четвртфиналу мастерса у Индијан Велсу постао најмлађи тенисер у историји који је сезону отворио са 16 победа. Са… »
Страшни Синер оборио ђоковићев рекорд стар 13 година! Италијан игра моћно, а нико није био ни близу онога што је урадио

Страшни Синер оборио ђоковићев рекорд стар 13 година! Италијан игра моћно, а нико није био ни близу онога што је урадио

Курир 15.03.2024
Трећи тенисер света, Јаник Синер, налази се у страшној форми и средином трећег месеца у 2024. години успео је да обори рекорд који је држао Новак Ђоковић. Синер је победом над Јиржијем Лехечком у два сеза стигао до полуфинала… »

Вести дана »