Povezane vesti
Karlos Alkaraz potcenio Novaka: "Janik Siner je najbolji na svetu, nema sumnje u to..."
Telegraf 15.03.2024
"Biće to najteži meč za mene..." Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je na konferenciiji za medije pred meč polufinala mastersa u Indijan Velsu, da je Janik Siner trenutno najbolji teniser na svetu. Španac i Italijan će u subotu od 20 časova odmeriti… »
Hit reakcija sinera na pitanje o Đokoviću! Oborio Novakov rekord i oduševio odgovorom: Imao sam 10 godina... ne može da se…
Kurir 15.03.2024
Treći teniser sveta, Janik Siner, dobio je pitanje o rekordu Novaka Đokovića koji je oborio. Italijan je trijumfom u četvrtfinalu mastersa u Indijan Velsu postao najmlađi teniser u istoriji koji je sezonu otvorio sa 16 pobeda. Sa 22 godine i 211 dana je… »
Strašni Siner oborio đokovićev rekord star 13 godina! Italijan igra moćno, a niko nije bio ni blizu onoga što je uradio
Kurir 15.03.2024
Treći teniser sveta, Janik Siner, nalazi se u strašnoj formi i sredinom trećeg meseca u 2024. godini uspeo je da obori rekord koji je držao Novak Đoković. Siner je pobedom nad Jiržijem Lehečkom u dva seza stigao do polufinala mastersa u Indijan Velsu gde… »
Vesti dana »

Ovog čoveka mrzi ceo Njujork: Napravio najveći skandal US Opena, odmah ga izbacili
Mondo pre 23 minutajoš 27 povezanih

Novaka mučili žuljevi, ali upisao je trijumf: Nakon tri sata „slomio“ Amerikanca za drugo kolo US opena
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane

"Pomodrela su mi usta Kada sam saznala da je sa njom" Ana Nikolić prvi put o Raletovoj aferi sa pevačicom
Alo pre 13 minutajoš 11 povezanih