Повезане вести
"Нека ми опросте људи, али ми није било до аплауза" Огласио се Ненад Јездић након обраћања жени из публике: "То је посебно…
Блиц 15.03.2024
Глумац Ненад Јездић годинама изводи монодраму "Књига о Милутину", која је освојила срца публика и стекла статус култне изведбе. Јездић је синоћ одржао представу у "Звездара Театру", где се тражила карта више. И док је публика… »
Нека ми опросте људи, немам живце као коњ! Јездић након обраћања жени из публике: Има право да напусти представу
Мондо 15.03.2024
Ненад Јездић огласио се након што је на крају представе прекинуо громогласан аплауз и овације, па се обратио жени која се није придржавала основних правила понашања у Установи културе. Ненад Јездић огласио се након што је на… »
Вести дана »

Донета прва одлука у случају пада надстрешнице: Држава и "Инфраструктура железнице Србије" породици једне од жртава треба да исплате укупно 19,5 милиона динара
Блиц пре 11 минутајош 23 повезане

Европска унија усвојила 18. пакет санкција Русији, Словачка повукла вето, најава 19. пакета
Наслови.аи пре 25 минутајош 66 повезаних

Временска прогноза Србије: Локални пљускови данас, топлији викенд и нови топлотни талас до 40 степени
Наслови.аи пре 27 минутајош 40 повезаних

Нове цене горива у Србији: Евродизел 197 динара, бензин 179 динара до 25. јула
Наслови.аи пре 26 минутајош 36 повезаних

Грци без милости: Ватерполисти Грчке у четвртфиналу Светског првенства - Бразил декласиран
Курир пре 46 минутајош 46 повезаних