Povezane vesti
"Neka mi oproste ljudi, ali mi nije bilo do aplauza" Oglasio se Nenad Jezdić nakon obraćanja ženi iz publike: "To je posebno…
Blic 15.03.2024
Glumac Nenad Jezdić godinama izvodi monodramu "Knjiga o Milutinu", koja je osvojila srca publika i stekla status kultne izvedbe. Jezdić je sinoć održao predstavu u "Zvezdara Teatru", gde se tražila karta više. I dok je publika uživala u sjajnom… »
Neka mi oproste ljudi, nemam živce kao konj! Jezdić nakon obraćanja ženi iz publike: Ima pravo da napusti predstavu
Mondo 15.03.2024
Nenad Jezdić oglasio se nakon što je na kraju predstave prekinuo gromoglasan aplauz i ovacije, pa se obratio ženi koja se nije pridržavala osnovnih pravila ponašanja u Ustanovi kulture. Nenad Jezdić oglasio se nakon što je na kraju predstave prekinuo… »
Vesti dana »
Najjeziviji snimak katastrofe u Nepalu: Čitava sela zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Telegraf pre 21 minutajoš 44 povezane
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Radio sto plus pre 36 minutajoš 48 povezanih
NBS: Broj kupovina platnim karticama u Srbiji više nego udvostručen u prethodnih pet godina
Insajder pre 4 satijoš 42 povezane
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Goču
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 53 povezane