Povezane vesti
Izbegavali su me, ismevali, govorili da ne znam da pevam: Teodora otkrila detalje iz najtežeg životnog perioda
Svet & Skandal 15.03.2024
Život Teodore Džehverović nije bio bajkovit Pevačica Teodora Džehverović već nekoliko godina važi za jednu od najpopularnijeh pevačica među mlađom generacijom. Međutim, ne tako davno ništa nije ukazivalo na to će devojčica iz Kačareva… »
Teodoru Džehverović u školi izbegavali đaci: Trčala sam za njima i plakala... Prisetila se teških momenata: Bežali su od…
Kurir 15.03.2024
Teodora Džehverović važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a čini se da je stav o njoj takav da ili je ljudi preterano vole ili ne mogu da je podnesu. Ali sa takvim mišljenjem se pevačica susretala celog života. Iako je danas… »
Vesti dana »

Protest "Vostani Serbije" sutra i u Novom Sadu: Studenti objavili plan i satnicu
Radio 021 pre 1 satjoš 41 povezana

Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Novi magazin pre 6 satijoš 11 povezanih

Koliko će zaraditi osvajač Lige šampiona? Od ove sume će vam se zavrteti u glavi
Večernje novosti pre 2 satajoš 39 povezanih

Poznati detalji protesta u 32 grada u Srbiji: U Beogradu će biti blokirana dva mosta
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih

VIDEO Slovak očitao bukvicu naprednjacima: "Hajde, pokupite se"
Radio 021 pre 26 minutajoš 16 povezanih