Povezane vesti
"Život izmiče kontroli, zavisnik sam od droge!" Poznati fudbaler šokirao: Potrošio sam sve, na psihijatriji sam!
Mondo 15.03.2024
Nekadašnji fudbaler brojnih poznatih klubova Dani Osvaldo prešao put od reprezentacije do pakla. Nekadašnji fudbaler brojnih poznatih klubova Dani Osvaldo prešao put od reprezentacije do pakla. Nekadašnji italijanski fudbalerDani Osvaldo (38) oglasio… »
Slavni fudbaler objavio šokantan snimak: Potrošio sam sve pare, navukao se na drogu i alkohol! Lečim se na psihijatriji…
Kurir 15.03.2024
Bivši italijanski fudbaler, Pablo Danijel Osvaldo (38), podelio je sa brojnim fanovima potresne reči. Tokom karijere koju je završio 2020. godine, Osvaldo je promenio veliki broj klubova, a igrao je, između ostalih ekipa, za Romu, Espanjol… »
Vesti dana »
Vučević: Imamo rezerve za tri meseca, snabdevanje naftnim derivatima neće biti ugroženo
Euronews pre 2 satajoš 90 povezanih
Studenti na sat vremena blokirali Mostarsku petlju i Gazelu u oba smera; petnaest minuta tišine u više gradova za nastradale u Novom Sadu
RTS pre 4 satijoš 68 povezanih
Akcija „Zastani Srbijo“ održana u više gradova: Studenti najavili okupljanje ispred Palate pravde
Danas pre 10 satijoš 18 povezanih
Uživo sudbine poginulih u los anđelesu teraju suze na oči: Izbio je još jedan požar, uveden i policijski čas! "Ovo su ratne scene" (foto/video)
Kurir pre 29 minutajoš 48 povezanih