Povezane vesti
"Život izmiče kontroli, zavisnik sam od droge!" Poznati fudbaler šokirao: Potrošio sam sve, na psihijatriji sam!
Mondo 15.03.2024
Nekadašnji fudbaler brojnih poznatih klubova Dani Osvaldo prešao put od reprezentacije do pakla. Nekadašnji fudbaler brojnih poznatih klubova Dani Osvaldo prešao put od reprezentacije do pakla. Nekadašnji italijanski fudbalerDani Osvaldo (38) oglasio se… »
Slavni fudbaler objavio šokantan snimak: Potrošio sam sve pare, navukao se na drogu i alkohol! Lečim se na psihijatriji, ali...…
Kurir 15.03.2024
Bivši italijanski fudbaler, Pablo Danijel Osvaldo (38), podelio je sa brojnim fanovima potresne reči. Tokom karijere koju je završio 2020. godine, Osvaldo je promenio veliki broj klubova, a igrao je, između ostalih ekipa, za Romu, Espanjol, Sautempton… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 6. novembar 2025: stabilno na severu i zapadu, kiša na istoku i jugu
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 22 povezane
Skupština Srbije nastavila rad Na dnevnom redu amandmani o biračkom spisku i leks specijalisu za Generalštab
Dnevnik pre 2 satajoš 14 povezanih
"Ostala uz svu decu, iako je izgubila svoje“: Učenica napravila majicu podrške Dijani Hrki (FOTO)
N1 Info pre 1 minutjoš 14 povezanih
Vučić oštro odgovorio zvaničniku EU: Izveštaj nije ogledalo Srbije, već samo vaše mišljenje
Sputnik pre 32 minutajoš 12 povezanih