Povezane vesti
Oglasio se koja iz "Discipline kičme" posle moždanog udara! Poslao audio poruku i rekao: "Dragi moji, evo ovde vaš čika…
Kurir 15.03.2024
Dušan Kojić Koja, osnivač benda “Šarlo akrobata” i frontmen “Discipline kičme”, oglasio se pet godina nakon što je doživeo moždani udar u Velikoj Britaniji. On je u audio poruci koja je danas objavljena podržao predstojeću Kontakt… »
Oglasio se koja iz "Discipline kičme" posle moždanog udara: "Dragi moji, evo ovde vaš čika Koja..."
Blic 15.03.2024
Dušan Kojić Koja, osnivač benda “Šarlo akrobata” i frontmen “Discipline kičme”, oglasio se pet godina nakon što je doživeo moždani udar u Velikoj Britaniji. On je u audio poruci oja je danas objavljena podržao predstojeću Kontakt… »
Vesti dana »

Američki sud blokirao Trampove recipročne carine: Bela kuća se odmah žalila na presudu
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih

Promenljivo i nestabilno sa pljuskovima, temperatura do 22 stepena
Glas Zaječara pre 21 minutajoš 18 povezanih

Mask napušta trampovu administraciju! Angažman američkog milijadera kao specijalnog državnog službenika završen prema planu "Iskreno sam razočaran" (video)
Kurir pre 16 minutajoš 21 povezana

SPC i vernici danas slave Spasovdan, patrijarh Porfirije predvodiće litiju u Beogradu
Sputnik pre 41 minutajoš 17 povezanih