Povezane vesti
"Nađice diši... Mama je pored tebe" Srceparajuća objava majke devojčice (11), koju je kolima ubio vozač - ostali smo…
Kurir 15.03.2024
"Nađice, ne plaši se, diši.. Mama je pored tebe, biće sve u redu... "Doktore recite mi hoće li biti dobro?", "Doktore, jel životno ugrožena?".. Sve odjekuje u meni i danas i svakog dana". Ovim potresnim rečima obratila se javnosti Jelena Tasić, majka… »
"Nađice ne plaši se, diši, mama je pored tebe, biće sve u redu": Najpotresnija objava majke ubijene devojčice
Telegraf 15.03.2024
"Nedelja je praštanja... ja tebe oprostiti ne mogu...Kako? Kajanje za tvoj oduzet zivot niko ni nakon 24 meseci izrazio nije", majka stradale devojčice. "Mama, mogu li da izađem da igramo odbojku, dolaze Milica i Teodora ?Biće tu i Marija i Luka.... 15… »
Vesti dana »
Toplotni talas ne posustaje: U podne u Beogradu i Novom Sadu 35 stepeni
Vreme pre 23 minutajoš 36 povezanih
Akcident u Guči: Iz hladnjače iscurio amonijak, meštanima stiglo upozorenje MUP-a
Euronews pre 2 satajoš 50 povezanih
SAD: Napadnuta iranska skladišta raketa i radarske lokacije kod Ormuza; Iran uzvratio udarima na američke vojne objekte
RTS pre 1 satjoš 42 povezane
Prva reakcija naprednjaka na procenu Arhiva javnih skupova o broju građana na jučerašnjem SNS mitingu
Glas Zaječara pre 2 satajoš 21 povezana
Ukleti broj 96 - surovije od ovoga ne može! Nesreća koja će ući u istoriju fudbala!
Kurir pre 2 satajoš 36 povezanih