Повезане вести

НБА суперстар: "моја деца су полу-Срби!" Поменуо Јокића, па најавио повратак у Србију!

НБА суперстар: "моја деца су полу-Срби!" Поменуо Јокића, па најавио повратак у Србију!

Мондо 15.03.2024
Кошаркаш Клиперса Пол Џорџ волео би да одигра утакмицу против Јокића у Србији. Кошаркаш Клиперса Пол Џорџ волео би да одигра утакмицу против Јокића у Србији. Амерички кошаркш Пол Џорџ ожењен је Српкињом Данијелом Рајић, а… »
"Моја деца су полу-Срби, обожавам Србију, велики Јокић је одатле": НБА суперстар искрен

"Моја деца су полу-Срби, обожавам Србију, велики Јокић је одатле": НБА суперстар искрен

Телеграф 15.03.2024
НБА меч у Србији би био прави спектакл. Лос Анђелес Клиперси победили су Чикаго 126:111, а после меча своје утиске о Србије је изнео и кошракаш Пол Џорџ. "Српски зет" је у изјави за РТС и аваланевс, новинару Александру Жигићу… »
''Моја деца су полу-Срби, Обожавам ту земљу!'' ''Српски зет'' и велика НБА звезда о Србији, Јокићу

''Моја деца су полу-Срби, Обожавам ту земљу!'' ''Српски зет'' и велика НБА звезда о Србији, Јокићу

Вечерње новости 15.03.2024
Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса славили су против Чикага 126:111, а најефикаснији кошаркаш домаће екипе Пол Џорџ изнео је своје мишљење о Србији и Јокићу. ФОТО: ЕПА Један од најбољих играча НБА лиге је у изјави за РТС и… »
Српски НБА зет је за дуел са Денвером у Београду: "Једва чекам, било би сјајно!"

Српски НБА зет је за дуел са Денвером у Београду: "Једва чекам, било би сјајно!"

Спортске.нет 15.03.2024
Уз Бастијана Швајнштајгера најпознатији српски зет, НБА ас Пол Џорж, истакао је да обожава нашу земљу и да би се увек радо вратио. "Обожавам Србију, био сам ту прошлог лета, био сам и у Црној Гори, уживао сам тамо. Моја деца су… »

Вести дана »