Povezane vesti

Košarkaši Reala obezbedili plasman u plej-of Evrolige

Politika 16.03.2024
MADRID – Košarkaši Reala, branioci titule, postali su prvi klub koji je obezbedio plasman u plej-of Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. Real je pobedom nad Virtusom u Bolonji (89:74) pet kola pre kraja i teoretski obezbedio… »
VIDEO Jabusele bez odeće izašao pred novinarku: Ona ostala šokirana onim što je videla

VIDEO Jabusele bez odeće izašao pred novinarku: Ona ostala šokirana onim što je videla

Nova 16.03.2024
Košarkaš Real Madrida, Geršon Jabusele, šokirao je novinarku Gaju Akoto nakon utakmice, kada je bez odeće došao da prokomentariše meč. Real je pobedio u gostima Virtus iz Bolonje rezultatom 89:74 u Evroligi. Francuz je ogrnut zastavom Real Madrida… »
Real prvi obezbedio plasman u plej-of Evrolige

Real prvi obezbedio plasman u plej-of Evrolige

Sportski žurnal 16.03.2024
Real je pobedom nad Virtusom u Bolonji (89:74) pet kola pre kraja i teoretski obezbedio plasman u doigravanje, a gotovo izvesno će u četvrtfinale Evrolige sa prvog mesta jer ima tri pobede više od Barselone. Košarkaši Reala, branioci titule, postali… »

Vesti online 16.03.2024
Košarkaši Reala, branioci titule, postali su prvi klub koji je obezbedio plasman u plej-of Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. Real je pobedom nad Virtusom u Bolonji (89:74) pet kola pre kraja i teoretski obezbedio plasman u… »
"Kraljevići" završili posao: Košarkaši Real Madrida obezbedili plasman u plej-of Evrolige

"Kraljevići" završili posao: Košarkaši Real Madrida obezbedili plasman u plej-of Evrolige

Večernje novosti 16.03.2024
Košarkaši Reala, branioci titule, postali su prvi klub koji je obezbedio plasman u plej-of Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja. Foto: Profimedia Real je pobedom nad Virtusom u Bolonji (89:74) pet kola pre kraja i teoretski obezbedio… »
Jabusele došao go pred lepu novinarku! Ona ga pogledala, pa ostala u šoku: Ne želim da znam da znam šta ti se desilo!

Jabusele došao go pred lepu novinarku! Ona ga pogledala, pa ostala u šoku: Ne želim da znam da znam šta ti se desilo!

Mondo 16.03.2024
Geršon Jabusele je prilično šokirao Gaju Akoto kada se pojavio u miks zoni posle utakmice Virtusa i Real Madrida. Geršon Jabusele je prilično šokirao Gaju Akoto kada se pojavio u miks zoni posle utakmice Virtusa i Real Madrida. Real Madrid je… »

Vesti dana »