Повезане вести

Ухапшени пљачкаши ордења из Палате „Србија”

Ухапшени пљачкаши ордења из Палате „Србија”

Политика 16.03.2024
Полиција трага за Слободаном Хоменом, бившим државним секретаром Министарства правде, због сумње да је организовао крађу скупоцених државних одликовања. Осам особа, од којих су две жене, ухапшено је, а за још двојицом… »
Ордени вредни 5 милиона евра: "Блиц" открива нове детаље незапамћене пљачке у Палати Србија: Украли 43.000 ордена, а поред…

Ордени вредни 5 милиона евра: "Блиц" открива нове детаље незапамћене пљачке у Палати Србија: Украли 43.000 ордена, а поред…

Блиц 16.03.2024
Украдени ордени из Палате "Србија" како сазнаје "Блиц", процењени су на око 5 милиона евра. Међутим, шта је све тачно украдено и да ли је било још нечег поред ордена у 3 просторије зграде СИВ-а за сада није познато. Како… »
Кампања СНС "од врата до врата": Опозиција тврди - систем за увоз бирача, каква је улога директора ПИО фонда

Кампања СНС "од врата до врата": Опозиција тврди - систем за увоз бирача, каква је улога директора ПИО фонда

НИН 16.03.2024
Случај активиста Српске напредне странке (СНС) који су на Вождовцу обилазили станове у једној згради, а станари их више пута избацивали, после чега је позвана полиција, а у зграду стигао и директор ПИО фонда Реља Огњеновић… »
„Нити сам учествовао у изношењу ордења, нити сам у бекству“: Слободан Хомен реаговао на оптужбе

„Нити сам учествовао у изношењу ордења, нити сам у бекству“: Слободан Хомен реаговао на оптужбе

Данас 16.03.2024
Слободан Хомен, бивши државни секретар Министарства правде, огласио се у писаном саопштењу, а поводом навода у медијима да је учествовао у крађи 43.000 државног ордења о којој је јуче јавност известило Треће основно јавно… »
Ђорђевић поздравио 'грађанско хапшење' директора ПИО фонда Србије због кампање

Ђорђевић поздравио 'грађанско хапшење' директора ПИО фонда Србије због кампање

Нови магазин 16.03.2024
Потпредседник Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС), посланик Владимир Ђорђевић је данас поздравио "грађанско хапшење" којем су у четвртак прибегли станари једне зграде у Београду у покушају да спрече кривично дело режимских… »
Хомен демантовао да је учествовао у крађи 43.000 комада државног ордења: Немогуће изнети пола тоне

Хомен демантовао да је учествовао у крађи 43.000 комада државног ордења: Немогуће изнети пола тоне

Радио 021 16.03.2024
Бивши државни секретар Министарства правде Србије Слободан Хомен је демантовао да је учествовао у нестанку 43.000 комада државног ордења и да је у бекству. Треће основно јавно тужилаштво у Београду је у петак саопштило да је… »
Огласио се Слободан Хомен поводом оптужби да је саучесник у крађи: Наслућујем шта се крије иза филмског сценарија да сам украо…

Огласио се Слободан Хомен поводом оптужби да је саучесник у крађи: Наслућујем шта се крије иза филмског сценарија да сам украо…

Блиц 16.03.2024
Нити сам учествовао у изношењу шлепера ордења, нити сам у бекству, каже за НИН Слободан Хомен, бивши државни секретар у Министарству правде, кога Треће основно јавно тужилаштво сумњичи да је организатор пљачке 43.000 комада… »
Слободан Хомен за НИН: Наслућујем шта се крије иза филмског сценарија да сам украо 43.000 ордена из зграде СИВ-а

Слободан Хомен за НИН: Наслућујем шта се крије иза филмског сценарија да сам украо 43.000 ордена из зграде СИВ-а

НИН 16.03.2024
Нити сам учествовао у изношењу шлепера ордења, нити сам у бекству, каже за НИН Слободан Хомен, бивши државни секретар у Министарству правде, кога Треће основно јавно тужилаштво сумњичи да је организатор пљачке 43.000 комада… »
Хомен: Нити сам крао ордење, нити сам у бекству

Хомен: Нити сам крао ордење, нити сам у бекству

РТС 16.03.2024
Бивши државни секретар Министарства правде Србије Слободан Хомен демантовао је да је учествовао у крађи ордења из Палате Србије у Београду. Поводом предлога тужилаштва да се за њим распише потерница, Хомен истиче да није у… »
Слободан Хомен реаговао на оптужбе: Нити сам учествовао у изношењу ордења, нити сам у бекству

Слободан Хомен реаговао на оптужбе: Нити сам учествовао у изношењу ордења, нити сам у бекству

Н1 Инфо 16.03.2024
Слободан Хомен, бивши државни секретар Министарства правде, огласио се у писаном саопштењу, а поводом навода у медијима да је учествовао у нестанку 43.000 државног ордења о којој је јуче јавност известило Треће основно јавно… »
Бивши државни секретар Слободан Хомен први пут се огласио о крађи 43.000 ордења из Палате Србија

Бивши државни секретар Слободан Хомен први пут се огласио о крађи 43.000 ордења из Палате Србија

Нова 16.03.2024
Осам особа је ухапшено, док се за две трага, због сумње да су опљачкали десно крило Палате Србија и из канцеларије у њему однели вредно државно ордење. Међу осумњиченима за крађу је и бивши државни секретар Министарства… »
"Блиц" сазнаје: Овако је откривено да је украдено 43.000 ордена из СИВ-а: Однели сва одликовања из Палате "Србија", ево када…

"Блиц" сазнаје: Овако је откривено да је украдено 43.000 ордена из СИВ-а: Однели сва одликовања из Палате "Србија", ево када…

Блиц 16.03.2024
Да је нестало на десетине хиљада ордена из зграде Палате Србија откривено је још пре деценију, након чега је случај почео да се истражује. Међутим, тек сада Треће основно јавно тужилаштво покренуло је истрагу против десет особа… »
Крађа ордења у Палати Србија и грађанско хапшење активиста СНС: Вести које су обележиле седмицу за нама

Крађа ордења у Палати Србија и грађанско хапшење активиста СНС: Вести које су обележиле седмицу за нама

Данас 16.03.2024
У Прегледу недеље издвајамо за вас пет вести које су обележиле седмицу за нама. Треће јавно тужилаштво у Београду саопштило је да је ухапшено осам особа, док се за две трага, због сумње да су опљачкали десно крило Палате… »
И он је учествовао у пљачки у палати Србија: Познати колекционар Јован Мара осумњичен за крађу 43.000 ордена високе вредности…

И он је учествовао у пљачки у палати Србија: Познати колекционар Јован Мара осумњичен за крађу 43.000 ордена високе вредности…

Блиц 15.03.2024
Колекционар Јован Мара (65) осумњичен је, поред Слободана Хомена (52), за саучесништво у крађи 43.000 ордена из Палате Србија. Наиме, они су осумњичени за саизвршилаштво, а истрага ће показати ко је био вођа пљачке. Подсетимо… »

Вести дана »