Povezane vesti
"Bezosećajna je i podla, ne može da me obrlati" Janjuš ostavio Aneli zbog drugog muškarca, Ahmićeva roni suze: Povraća mi…
Kurir 16.03.2024
Marko Janjušević Janjuš odlučio je da stavi tačku na ljubavnu vezu sa Aneli Ahmić, a sve zbog njihovog simera Stanislava Krofaka. Janjuš je istakao da je uveren da se Aneli dopao Stanislav, a Ahmićeva je kroz suze pokušala da dokaže bivšem… »
"Bezosećajna je i podla": Janjuš ostavio Aneli zbog drugog muškarca, ona zaplakala pred svima: "Misli da može da me…
Blic 16.03.2024
Marko Janjušević Janjuš odlučio je da stavi tačku na ljubavnu vezu sa Aneli Ahmić, a sve zbog njihovog simera Stanislava Krofaka. Janjuš je istakao da je uveren da se Aneli dopao Stanislav, a Ahmićeva je kroz suze pokušala da dokaže bivšem… »
Vesti dana »

Jovanov demantovao tvrdnje Stranke slobode i pravde o zvučnom topu: Nadležni da ispitaju njihove laži
Euronews pre 15 minutajoš 33 povezane

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 7 minutajoš 24 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 3 minutajoš 43 povezane