Povezane vesti
Stravična sudbina maje Nikolić: Doživela spontani pobačaj u avionu: Dva puta sam umrla, doktori su me oživljavali
Kurir 16.03.2024
Maja Nikolić jednom prilikom otkrila je njen najveći strah i traumu koja je potpuno promenila njen život. Nikolićeva je izgubila bebu u avionu, zbog čega i danas žali za svime što se desilo. Bila je spremna da se ponovo ostvari u ulozi majke, ali… »
"Dva puta sam umrla" Maja Nikolić progovorila o najvećoj traumi: Izgubila sam bebu leteći San Diego – Beograd, ničega se…
Kurir 16.03.2024
Maja Nikolić poznata je po britkom jeziku, a o svojim slabim tačkama pevačica retko priča u javnosti. Ipak, Maja je otkrila koja da joj je najtraumačnija situacija koju je doživela ona kada je izgubila bebu u avionu. - Zatekli ste me pitanjem, ja ne… »
"Dva puta su me oživljavali": Maja Nikolić progovorila o najvećoj traumi: "Apsolutno ničega se ne sećam"
Blic 16.03.2024
Maja Nikolić poznata je po britkom jeziku, a o svojim slabim tačkama pevačica retko priča u javnosti. Ipak, Maja je otkrila koja da joj je najtraumačnija situacija koju je doživela ona kada je izgubila bebu u avionu. - Zatekli ste me pitanjem, ja ne… »
Vesti dana »
Opozicija blokirala prilaz Beogradu na vodi: Besan narod ih rasteruje VIDEO
B92 pre 4 satijoš 25 povezanih