Повезане вести
Папа Фрања открио да је био заљубљен: "Био сам на животној прекретници и принуђен да направим избор"
Блиц 16.03.2024
Папа Фрања (86) је пре свог високог позива био заљубљен и имао је другачији живот. Папа, односно Хорхе Марио Бергољо, какво је његово световно име, имао је велику љубав која се догодила у тренутку када је био на животној… »
Папа Фрања открио да је био заљубљен
Телеграф 16.03.2024
Недељу дана сам стално пред очима имао њено лице и било ми је тешко да се молим. Папа Фрања(86) је пре свог високог позива био заљубљен и имао је другачији живот. Папа, односно Хорхе Марио Бергољо, какво је његово световно… »
"Недељу дана пред очима ми је било њено лице": Папа Фрања открио да је био заљубљен
Еуроневс 16.03.2024
Папа Фрања (86) је пре свог високог позива био заљубљен и имао је другачији живот. Папа, односно Хорхе Марио Бергољо, какво је његово световно име, имао је велику љубав која се догодила у тренутку када је био на животној… »
Вести дана »
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 14 минутајош 37 повезаних
Протестном шетњом у Београду студенти Правног факултета обележили годишњицу почетка блокада
Слободна Европа пре 40 минутајош 23 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Евидентирано више од 45.000 нелегалних објеката: Највише грађана се на овај начин пријавило за легализацију
Мондо пре 14 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане