Повезане вести

Отпораш и бивши државни секретар Слободан Хомен под истрагом и потерницом због крађе пола тоне ордења

Отпораш и бивши државни секретар Слободан Хомен под истрагом и потерницом због крађе пола тоне ордења

Политика 16.03.2024
У великој акцији државних органа јуче је расветљена крађа 43.000 комада државног ордења из зграде Палата Србија у Београду, а истрага се води и против некадашњег државног секретара Слободана Хомена, а медији наводе да је за… »
Ко је украо државно ордење из Палате Србија? Огласио се осумњичени Слободан Хомен

Ко је украо државно ордење из Палате Србија? Огласио се осумњичени Слободан Хомен

Мондо 16.03.2024
Огласио се Слободан Хомен о крађи ордења из Палате Србије. Огласио се Слободан Хомен о крађи ордења из Палате Србије. Осам особа је ухапшено, док се за две трага, због сумње да су опљачкали десно крило Палате Србија и из… »
Колико вреди ордење украдено из Палате "Србија": Што је већа количина, то је мања вредност

Колико вреди ордење украдено из Палате "Србија": Што је већа количина, то је мања вредност

Радио 021 16.03.2024
Хералдичар Драгомир Ацовић каже, поводом хапшења осам особа због крађе државних одликовања, да претпоставља да део потиче из периода СФРЈ. Чак 43.000 ордена нестало је из Палате "Србија", некадашњег СИВ-а. Хералдичар Драгомир… »
„Медији злоупотребљени, прави се сензација“: Ненад Константиновић, адвокат Слободана Хомена за Данас

„Медији злоупотребљени, прави се сензација“: Ненад Константиновић, адвокат Слободана Хомена за Данас

Данас 16.03.2024
Не може неко лице бити у бекству које ни на који начин није контактирано од стране полиције или Тужилаштва. И полиција и Тужилаштво сигурно имају податке да Хомен долази врло редовно у Србију и никада га нико није контактирао… »
Хомен: Нити сам учествовао у изношењу ордења, нити сам у бекству

Дневник 16.03.2024
БЕОГРАД: Бивши државни секретар Министарства правде и адвокат Слободан Хомен демантовао је данас оптужбе да је учествовао у крађи 43.000 комада државног ордења изузетно велике вредности из Палате "Србија" као и тврдње да се… »

Инсајдер 16.03.2024
"Нити сам учествовао у изношењу ордења, нити сам у бекству”, наводи се у писаној изјави Слободана Хомена, бившег државног секретара Министарства правде којег су бројни медији означили као једног од осумњичених који су… »
Хомен: Нити сам крао ордење, нити сам у бекству

Хомен: Нити сам крао ордење, нити сам у бекству

Спутник 16.03.2024
Бивши државни секретар Министарства правде Србије Слободан Хомен демантовао је да је учествовао у крађи ордења из Палате Србије у Београду. Поводом предлога тужилаштва да се за њим распише потерница, Хомен истиче да није у… »
Огласио се Хомен: Деда и отац су ми били колекционари ордења

Огласио се Хомен: Деда и отац су ми били колекционари ордења

Телеграф 16.03.2024
Огласио се Слободан Хомен. Слободан Хомен, бивши државни секретар Министарства правде, огласио се у писаном саопштењу, а поводом навода да је учествовао у нестанку 43.000 државног ордења о којој је јуче јавност известило Треће… »
Хомен демантовао да је учествовао у крађи 43.000 комада државног ордења

Хомен демантовао да је учествовао у крађи 43.000 комада државног ордења

Радио сто плус 16.03.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду је у петак саопштило да је саслушано осам осумњичених да су из Канцеларије за ордење у “згради СИВ-а” – Палати Србије у Новом Београду украле 43.000 комада државног ордења “изузетно… »

Вести дана »