Povezane vesti
Halo, ja sam: Aleksandra Tadić Cipka otišla korak dalje, sada je definitivno malo ko prepoznaje (foto)
Večernje novosti 16.03.2024
GOTVO sve javne ličnosti sklone su čestim fizičkim promenama, a na veliko iznenađenje fanova Aleksandra Tadić Cipka odlučila je da učini potpunu transformaciju nakon koje je malo ko prepoznaje. Foto: Z. Jovanović Mačak Zanosna brineta rešila je… »
(Foto): Pevačica napravila potpunu transformaciju, ne liči na ovu osobu sa slike: Jedva ćete je prepoznati sa plavom kosom
Blic 16.03.2024
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka napravila je drastičnu promenu u svom izgledu, te mnogi komentarišu da bi je jedva prepoznali. Naime, Cipka je napravila pravu transformaciju - ofarbala se u plavo i potpuno promenila izgled. - Halo, ja sam, zovem samo… »
Nikada nećete pogoditi ko je pevačica sa slike?! Napravila potpunu transformaciju, više ne liči na sebe "Halo, ja sam..."
Kurir 16.03.2024
Gotovo sve javne ličnosti sklone su čestim fizičkim promenama, a na veliko iznenađenje fanova Aleksandra Tadić Cipka odlučila je da učini potpunu transformaciju nakon koje je malo ko prepoznaje. Zanosna brineta rešila je da promeni svoj imidž i… »
Vesti dana »

Pravosudni organi na potezu posle zastrušujućeg snimka pripreme državnog udara: Bili spremni na građanski rat! Da li će vjt u Novom Sadu da reaguje?
Kurir pre 21 minutajoš 21 povezana

Srbijavoz: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova zbog dojave o bombi
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih

Tramp čeka izveštaj Vitkofa nakon razgovora sa Putinom; Rusija oborila dronove koji su leteli ka Moskvi
RTS pre 21 minutajoš 16 povezanih

Skupština Srbije: Zatvorena iz bezbednosnih razloga do ponedeljka
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih