Povezane vesti

Halo, ja sam: Aleksandra Tadić Cipka otišla korak dalje, sada je definitivno malo ko prepoznaje (foto)

Halo, ja sam: Aleksandra Tadić Cipka otišla korak dalje, sada je definitivno malo ko prepoznaje (foto)

Večernje novosti 16.03.2024
GOTVO sve javne ličnosti sklone su čestim fizičkim promenama, a na veliko iznenađenje fanova Aleksandra Tadić Cipka odlučila je da učini potpunu transformaciju nakon koje je malo ko prepoznaje. Foto: Z. Jovanović Mačak Zanosna brineta rešila je… »
(Foto): Pevačica napravila potpunu transformaciju, ne liči na ovu osobu sa slike: Jedva ćete je prepoznati sa plavom kosom

(Foto): Pevačica napravila potpunu transformaciju, ne liči na ovu osobu sa slike: Jedva ćete je prepoznati sa plavom kosom

Blic 16.03.2024
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka napravila je drastičnu promenu u svom izgledu, te mnogi komentarišu da bi je jedva prepoznali. Naime, Cipka je napravila pravu transformaciju - ofarbala se u plavo i potpuno promenila izgled. - Halo, ja sam, zovem samo… »
Nikada nećete pogoditi ko je pevačica sa slike?! Napravila potpunu transformaciju, više ne liči na sebe "Halo, ja sam..."

Nikada nećete pogoditi ko je pevačica sa slike?! Napravila potpunu transformaciju, više ne liči na sebe "Halo, ja sam..."

Kurir 16.03.2024
Gotovo sve javne ličnosti sklone su čestim fizičkim promenama, a na veliko iznenađenje fanova Aleksandra Tadić Cipka odlučila je da učini potpunu transformaciju nakon koje je malo ko prepoznaje. Zanosna brineta rešila je da promeni svoj imidž i… »

Vesti dana »