Povezane vesti
Ustavni sud u ponedeljak o Milanovićevoj kandidaturi na parlamentarnim izborima
Euronews 16.03.2024
Hrvatski Ustavni sud saopštio je danas da će se u ponedeljak izjasniti o najavi kandidature predsednika Zorana Milanovića na predstojećim parlamentarnim izborima na listi Socijaldemokratske partije (SDP). Predsednik Ustavnog suda sazvao je za… »
Ustavni sud u ponedjeljak o Milanovićevoj kandidaturi za premijera
Al Jazeera 16.03.2024
Hrvatski predsjednik Zoran Milanović najavio je da će biti SDP-ov kandidat za premijera na izborima sljedećeg mjeseca, što je potaklo val polemika u zemlji. Ustavni sud izvijestio je da će se u ponedjeljak izjasniti o najavi kandidature predsjednika… »
Ustavni sud u Hrvatskoj objavio kada će doneti odluku o kandidaturi Milanovića
N1 Info 16.03.2024
Ustavni sud u Hrvatskoj objavio je kada će doneti odluku o kandidaturi predsednika Zorana Milanovića na parlamentarnim izborima. “Ustavni sud Republike Hrvatske obaveštava javnost da je predsednik Ustavnog suda za ponedjeljak 18. marta u 11 časova… »
Vesti dana »
"Pobunjeni univerzitet": Održan protest ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu; Umetnici blokirali Ministarstvo kulture (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Vučić uputio poziv Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu: Siguran sam da ste svesni da trenutna situacija na duži rok šteti svima
Kurir pre 58 minutajoš 31 povezana