Povezane vesti
Sa 10 € sam morala da preživim nedelju dana! Slađa o bivšem mužu: Muškarci me više ne interesuju, drčna sam i bezobrazna…
Mondo 16.03.2024
Slađa Delibašić progovorila je o odnosu sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem i njegovom sadašnjom ženom Vesnom. Slađa Delibašić progovorila je o odnosu sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem i njegovom sadašnjom ženom Vesnom. Pevačica Slađa Delibašić, koja… »
"Živela sam nedelju dana sa 10 evra": Slađa Delibašić otkrila sve o odnosu sa Đoletom: "Mnogi me osuđuju jer sam u dobrim…
Blic 16.03.2024
Slađana Delibašić decenijama nosi titulu jedne od najzgodnijih pevačica naših prostora, a njen privatan život i odnos sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem ne prestaje da intrigira javnost. Slađa priznaje da je ljubavni odnosi više ne zanimaju, te da sada… »
"Sa 10 € sam preživljavala nedelju dana" Slađa otkrila sve o odnosu sa Đoletom: Neizmerna želja je bila da dokažem bivšem…
Kurir 16.03.2024
Slađana Delibašić decenijama nosi titulu jedne od najzgodnijih pevačica naših prostora, a njen privatan život i odnos sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem ne prestaje da intrigira javnost. Slađa priznaje da je ljubavni odnosi više ne zanimaju, te da sada… »
Vesti dana »

Tramp najavio sastanak sa Putinom radi poziva na okončanje rata u Ukrajini: Cilj je utvrditi okvir mirovnog sporazuma
Euronews pre 31 minutajoš 66 povezanih

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 26 minutajoš 31 povezana

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Radio sto plus pre 3 satajoš 19 povezanih

Uživo (foto, video) apokaliptične scene iz crne gore, preti ogromna eksplozija! Požar stigao do omiljene plaže, buktinja guta kuću u Podgorici: U toku hitna evakuacija, dignuti helikopteri, na udaru Bar i Nikšić
Blic pre 56 minutajoš 70 povezanih

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih