Povezane vesti
Dojče vele: Berlin kao centar "sakupljača lobanja"
RTS 16.03.2024
U zbirkama nemačkih muzeja i univerziteta nalazi se 17.000 takozvanih ljudskih ostataka, najviše lobanja. Potiču iz vremena nemačkog kolonijalizma, kada je Berlin bio centar sakupljača lobanja. Za razliku od Francuske, Velike Britanije i Holandije… »
Nasleđe nemačkog kolonijalizma: Ljudske lobanje po muzejima
N1 Info 16.03.2024
U zbirkama nemačkih muzeja i univerziteta nalazi se 17.000 takozvanih ljudskih ostataka, najviše lobanja. Potiču iz vremena nemačkog kolonijalizma, kada je Berlin bio centar sakupljača lobanja. Za razliku od Francuske, Velike Britanije i Holandije… »
Nasleđe nemačkog kolonijalizma: Ljudske lobanje po muzeijma
Dojče vele 16.03.2024
Vesti dana »

Milošević isključen: Mislim da je Ivanović nekog uhvatio za uvo, ja sam ih razdvajao...
Sportski žurnal pre 29 minutajoš 37 povezanih

Protest u Novom Sadu: Demonstrant ispred domova rektora Dejana Madića i Maje Gojković
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

"Medalja jeste bronzana, ali je osećaj zlatan!": Naši učenici osvojili 4 nagrade na Olimpijadi iz hemije u Dubaiju, Andrej objašnjava kako izgleda put ka vrhu
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana

NATO priprema brzu isporuku "patriota" Ukrajini; Kremlj: Čekamo datum treće runde pregovora
RTS pre 19 minutajoš 3 povezane