Повезане вести

"Тетка ме је пријавила полицији и тражила забрану приласка": Јелена Голубовић доживела хорор, бивша ријалити учесница може да…

"Тетка ме је пријавила полицији и тражила забрану приласка": Јелена Голубовић доживела хорор, бивша ријалити учесница може да…

Блиц 16.03.2024
Бивша ријалити учесница Јелена Голубовић ушла је са својом тетком у сукоб око наследства, због чега је пред судом. Наиме, Голубовићева је у више наврата истицала да је везана за своју баку са којом је одрасла, а након њене смрти… »
Тетка ме је пријавила полицији и тражила забрану приласка! Наша редитељка бесна: Каже да је малтретирам, хоће паре

Тетка ме је пријавила полицији и тражила забрану приласка! Наша редитељка бесна: Каже да је малтретирам, хоће паре

Мондо 16.03.2024
Јелена Голубовић открила је да ју је тетка, с којом како каже не разговара, пријавила полицији. Јелена Голубовић открила је да ју је тетка, с којом како каже не разговара, пријавила полицији. Бивша ријалити учесница, глумица и… »
Јелену Голубовић Тетка пријавила због малтретирања! Глумица бесна: Хоће да нас избаци из стана...

Јелену Голубовић Тетка пријавила због малтретирања! Глумица бесна: Хоће да нас избаци из стана...

Курир 16.03.2024
Јелена Голубовић је у емисији открила да ју је тетка пријавила полицији због малтретирања путем друштвене мреже Фејсбук. Јелена је постала позната широким народним масама у ријалити шоу програму, а сви добро знају колико је била… »
Јелена Голубовић пријављена полицији! Хитно тражена забрана приласка, откривено шта се догодило

Јелена Голубовић пријављена полицији! Хитно тражена забрана приласка, откривено шта се догодило

Ало 16.03.2024
Огласила се бивша ријалити учесница, па обелоданила детаље драме. У једној емисији, Јелена Голубовић је открила да је полиција контактирала због пријаве коју је поднела њена тетка, оптужујући је за малтретирање на друштвеној… »
Јелена Голубовић пријављена полицији, тражена забрана приласка: Ево шта се догодило

Јелена Голубовић пријављена полицији, тражена забрана приласка: Ево шта се догодило

Телеграф 16.03.2024
Тврди да тетка жели да је "избаци" из стана. Редитељка и бивша ријалити учесница Јелена Голубовић открила је да ју је тетка пријавила полицији због малтретирања путем друштвене мреже Фејсбук. Јелена је постала позната широким… »

Вести дана »